Road tripin majoitukset

Söimme juuri joululoman ensimmäisen aamun kunniaksi kasan pannukakkuja. Jäisillä mustikoilla ja runsaalla vaahterasiirapilla tietenkin. Samalla tuli väistämättä muisteltua viime kesän road tripiä, joka on pääosin jo muisteltu puhki blogin puolella (ok, joitakin paikkoja jäi esittelemättä, koska ikävän sattumuksen myötä suurin osa valokuvistani hävisi taivaan tuuliin, eikä edes sinne kuuluisaan pilveen kuitenkaan, murh!).

Yksi merkittävä aihe on vielä käsittelemättä, nimittäin majoitukset. Aloitimme reissumme New Yorkista, jossa yövyimme sekä Manhattanilla että Queensissa. Niistä lisää myöhemmin.

Länsirannikon puolelle lennettyämme majoituimme San Franciscossa lentokentän läheisyyteen Travelodgen motelliin. Halusimme jäädä kaupungin laidalle junayhteyden päähän keskustasta, koska olimme kuulleet, ettei autoa ole kovin helppo saada parkkiin San Franin keskustassa. Muuten ajelimme kaupungilla kyllä, mutta varsinaisena keskustapäivänä jätimme auton läheisen ostoskeskuksen parkkiin ja hyppäsimme junaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Travelodgen huone oli hyvä ja rauhallinen. Aamupalahuone oli pienehkö sen kokoiselle motellille ja aamupala ei kirvoittanut meiltä hurraahuutoja, mutta melko vähänpä tiesimme vielä siinä vaiheessa motellien aamupaloista. Travelodgessa tarjolla oli kuitenkin mm. hedelmiä ja mehua ja ylipäätään oli pöytiä ja tuoleja millä istua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraava yöpymispaikkamme oli San Luis Obispo ja Budget Inn. Itse huone oli ihan hyvä, vaikka fiilis oli aluksi hieman kuuma ja tunkkainen, olihan ulkona lämmintä reilusti. Myöhemmin huomasimme viereisen huoneen porukan olevan melko levottomia ja joku kävi myös hakkaamassa meidän ovea ihan reippaasti. Lisäksi huoneiden välillä oli melko heppoisen oloinen väliovi, mikä ei lisännyt yhtään turvallisuuden tunnetta. Luulin, että unet jää välistä sinä yönä, mutta yllättäen meteli oli kuitenkin lakannut, kukaan ei murtautunut sisälle ja olin muutenkin nukkunut sikeästi. Aamupalaksi sai hakea respasta muoviin pakatun muffinssin, joka kuitenkin osoittautui ihan hyväksi, sillä se oli tuore ja lähileipomon tekemä.

San Luis Obisposta ajoimme suoraan Las Vegasiin, jossa yövyimme Golden Nuggetissa, joka on myöhemmin tunnistettavasti ollut tapahtumapaikkana ainakin C.S.I:ssa. Nuggetista oli ihan oma postauksensa täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuorossa on viimeinen paikka eli Los Angeles. Yövyimme siellä sekä Culver Cityssä että Hollywoodissa. Culver Cityn motelli Paradise Inn oli ihanan keltainen, hieman meksikohenkinen ja sen sisäpihalla vartioi äkäinen koira. Kirjauduimme sisään pienestä luukusta käsin ja kun saimme avaimet, lätkäistiin luukulle No Vacancy -kyltti emmekä nähneet motellin henkilökuntaa sen koommin. Huone oli tälläkin kertaa hyvä. Aamupalaa täällä ei ollut sitäkään vähää mitä muualla. Muistikuvieni mukaan netti toimi täällä parhaiten kaikista käymistämme majoituksista. Valitsimme majoituspaikaksi Culver Cityn, sillä se oli lähellä Santa Monicaa, mutta hintatasoltaan edullisempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hollywoodissa majoituimme Rodeway Inniin, joka oli ihanan vaaleanpunainen ja sen sisäpihalla oli pieni, turkoosi uima-allas. Motellin seinät oli koristeltu vanhoilla leffajulisteilla. Taas kerran taso oli huoneella hyvä, mutta aamupala oli sitä kahvi + ällöttävä muoviin pakattu leivonnainen -tasoa. Jätin toisena aamuna kokonaan välistä. Motelli oli ihan rauhallinen ja sijaitsi hyvällä paikalla, mutta viimeisenä iltana koimme taas jännittäviä hetkiä, kun motellin yläpuolella alkoi pörrätä poliisihelikopteri valonheittimen kera. Ja se pyöri siinä muutamankin hetken, ennen kuin luovutti. Tiedä sitten ketä sieltä etsivät. Me ainakin lukittiin ovi visusti.

IMG_20130705_190239

Kaiken kaikkiaan motellit olivat varsin positiivinen yllätys. Taso oli kaikissa yllättävän hyvä: huoneet olivat siistejä ja todella tilavia. Auton sai aina kätevästi parkkiin ja netti toimi välillä hyvin, välillä takkuisesti. Motellit oli valittu sijainnin ja hinnan lisäksi sen perusteella, että niissä on nettiyhteys. Aamupalat oli pääsääntöisesti kamalia, joten ei haittaa mitään, vaikka sellaista ei olisi tarjolla.

Ja lopuksi: miten sitä voi yhdessä-kahdessa yössä saada aina kaikki paikat kaaokseen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 vastausta artikkeliin “Road tripin majoitukset

  1. Haha, tutulta näyttää! Varsinkin tuo kaaos. 😀 Ei taida nuo motellihuoneet paljoa erota toisistaan, mutta jokin niissä silti viehättää. Ei haittais nyt yhtään viettää yötä semmoisessa vähän ränsistyneessä motellissa jenkkitelkkaria katellen ilmastoinnin pauhaessa. Noh, ehkä kohta taas!

    1. Heh, no hyvä etten ole ainoa, joka saa tuollaista jälkeä (muutamassa tunnissa). Kiva sitten melkein joka toinen päivä yrittää pakata kaikki kasaan. Onneksi autoon voi viedä vaikka mitä ylimääräisiä nyssäköitä, kun tavarat ei enää mahdu laukkuihin 🙂

      Motellit oli kyllä yllättävän kivoja. Tai ainakin niiden hinta-laatusuhde oli tosi hyvä!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: