IGTravelThursday / Viime jouluna Miamissa

Viime jouluna:

– Istuttiin aatto lentokoneessa ja syötiin jouluaamupala ainoassa auki olleessa paikassa: Subwaylla.

IMG_0101

– Vietettiin joulupäivää South Beachilla.

IMG_0103

-Valokuvattiin Miamin maamerkkejä.

IMG_0107

– Halailtiin palmuja.

IMG_0105

– Vuokrattiin auto ja ajeltiin ohi Evergladesin suoalueen ja kymmenien siltojen läpi Florida Keys -saarilla.

IMG_0106

– Ihailtiin Key Westin rentoa lomafiilistä…

IMG_0109

– …ja paluumatkan unenomaista tunnelmaa.

IMG_0110

– Syötiin key lime pieta ja wingsejä.

IMG_0104

– Ja juotiin glögin sijasta mojitoja.

IMG_0102

– Nautittiin ihoa hivelevästä lämmöstä.

IMG_0111

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

16 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Viime jouluna Miamissa

 1. Me oltiin noissa samoissa paikoissa kuukausi teidän jälkeen 🙂 Olipas ihana palata näihin paikkoihin… etenkin, kun ylihuomenna palaamme Floridaan uudellleen! Tänä vuonna mekin sitten koemme Floridan joulun. Iloista joulun odotusta myös sinne! Mukava löytää uusia blogeja IG Travel Thursdayn kautta 🙂

  1. Voi ihana, kyllä kelpaisi viettää joulua Miamin lämmössä 🙂 Ja mukava tosiaan löytää uusia blogeja! Hyvää joulun odotusta sinnekin ja hyvää Floridan reissua (odotan postauksia jo innolla!)

  1. Tuleehan näitä jouluja 🙂 Oli kiva olla reissussa, mutta toisaalta tykkään olla jouluna kotona, kuten tänä vuonna ollaankin 🙂

 2. Oi mikä joulu!! Tuo jouluaamupala pisti kyllä hymyilyttämään, meillä kun yleensä mennään aaton tähteillä 🙂 Ihanaa joulun odotusta sinne, jos ei olla tässä enää linjoilla!!!

  1. Oli tosiaan vähän erilainen joulu. Lentokoneruoka+Subway ei voisi olla enää huonompi joulun ajan ruokatarjonta, mutta muutenkin onneksi syötiin hyvin 🙂 Samoin sinne hyvää joulua!

  1. Eikö olekin, värit on Miamissa todella hauskat 🙂 Ja tässä ei ollut edes yhtään kuvaa Little Havanasta, missä on taas omat ihanat värinsä!

 3. Ihanaa kun löysin Floridapostauksesi! Olen tosiaan jouluksi lähdössä ja innoissani lukemassa kaikkien kokemuksia. 🙂 Osaatko sanoa oliko muina päivinä kuin joulupäivänä mitään poikkeusaukioloaikoja? Lyhyen googlettelun tuloksena en ainakaan muista päivistä tietoja löytänyt.

  Kaikkien Florida-postausten kuvat eivät muuten näkyneet, en tiedä johtuiko koneestani vai oliko joku muu juttu?

  1. Kiitos kommentista! Juuri tässä haaveiltiin hetki sitten Miamista, saas nähdä tulisko sinne jossain vaiheessa uutta reissua 😉

   Joulupäivänä oli tosiaan aamusta osa paikoista kiinni (ehkä myöhemminkin), mutta muuten ei huomattu mitään pyhistä johtuvia poikkeusaukioloja. Eli ainakin ruokaa sai, vaikka jotkut olikin kiinni 🙂 Ja muistelen, että bussilla ajeltiin illasta.

   Pahoittelen, että kaikkien postausten kuvat ei näy! Vika ei ole tietokoneessa vaan siinä, että lähes kaikki kuvat hävisivät blogistani viime keväänä. Ilmeisesti olen ladannut osan Miamin kuvista, mutta homma on jäänyt kesken. Pitääpä tässä jatkaa heti kun tulee aikaa! 🙂

   1. Joo, ei kuvien puute häirinnyt kun tekstin perässä tällä kertaa olin. 🙂

    Me vuokrataan auto koko ajaksi, joten julkisella liikenteellä ei niin väliä. Pitää toivoa hyvää ilmaa ja voi sitten viettää joulupäivän vaikka rannalla. Tuntuu hassulta ajatella joulua rannalla. 😀 Onneksi en ole jouluruoka-fani, joten siinä mielessä ongelmia ei tule. Kolme kuukautta lähtöön, jee!

    Ihania postauksia sulla muutenkin varsinkin jenkeistä! En ole aikaisemmin sun blogia jotenkin bongannut, varmasti jatkan lukemista nyt. Tehtiin viime kesänä samankaltainen länsirannikko roadtrippi kuin tekin, jota nyt puran uudehkossa blogissani. 🙂

   2. Auto on kyllä kätevä Miamissa! Kiitos vinkistä, pitääkin käydä lukemassa sun postauksia ja fiilistelemässä omaa huippua reissua 🙂 Samaan aikaankin ollaan sitten oltu siellä! Oli kyllä huippu reissu! Tykättiin kyllä Miamistakin (ja Florida Keysien päiväretkestä) 🙂

 4. Me oltiin Miamissa pari vuotta ennen teidän reissua, 12 pv perillä. Ihania muistoja tulee mieleen kuvistasi, Florida on ollut yksi parhaista minun ja siipan yhteisistä matkoista 🙂
  Me oltiin Key Westissä yötäkin joten ehdittiin käydä Hemingwayllä ja Pienessä Valkoisessa talossa jne. Meillä oli tarkoitus lähteä Key Westin yön jälkeen ajamaan länteen läpi Evergladesin mutta rakastuttiin niin tuohon Keysin saarijonoon että oltiin vielä seuraavakin yö saarilla, Islamoradassa. Länsipuolta ajettiin sitten St. Petersburgiin ja Dali-museoon saakka ja sitten uudestaan läpi rannikolle. Auto meillä oli vuokralla koko matkan ajan.
  Jälkeenpäin ajatellen oltaisiin voitu olla vielä pari lisäyötä saarilla ja nipistää sieltä pohjoisemmas ajamisesta kilometrejä pois.
  Florida Keys on yksi niistä paikoista joihin mulla on jäänyt isoin ikävä 💔

  1. Kiitoksia kommentista Jane! Voi vitsi että kuulostaa ihanalle! Me oltiin vain 5pv Miamissa, joten Key West jäi yhden päivän reissuksi, mutta heti kun sinne pääsin, olisin todellakin halunut olla Keys-saarilla pidempäänkin! Kauniita maisemia niin päivällä kuin illallakin. Ajomatka on ehdottomasti jäänyt mieleen yhtenä hienoimmista reiteistä. Haluan ehdottomasti palata tuonne joskus, ja sitten mekin otetaan auto koko ajalle ja vietetään enemmän aikaa itse Miamin ulkopuolella. Niin ja ollaan tietty paljon pidempään kuin tuo turhan lyhyt 5pv!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: