Venice Beach: rantaelämää Losissa vol 1

Majoituimme ensimmäiseksi Los Angelesissa Culver Cityyn, sillä se oli sopivasti Santa Monican vierssä, mutta majoitushinnat olivat selvästi alhaisemmat. Rannalle oli siis enemmän kuin kävelymatka, mutta eipä se haitannut autoilukaupunki Losissa. Jätimme auton yhdelle maksullisista parkkialueista, joilla parkkiaika ostettiin aina koko päiväksi ja autolle varattiin tietty paikka. Autolla pystyi siis käymään välillä muuallakin, joten mekin vietimme ensin puoli päivää Venice Beachilla ja illalla tulimme uudelleen ja kävelimme Santa Monican laiturille katselemaan 4th of July:n juhlallisuuksia.

Koska kuvia on iso kasa, niin tässä rantakuvien ensimmäinen osa: rantaelämää Venice Beachin ja Santa Monica Beachin välimaastosta. Hienohiekkainen ranta on leveä ja sinne voi levittää pyyhkeensä minne tahansa. Monet toivat mukanaan katoksia ja rivistön kylmälaukkuja ja viettivät aikaa kaveriporukalla tai koko perheen kesken. Meillä oli mukana vaatimattomasti vain pyyhkeet ja vesipullot, mutta tarkoituksena olikin lopuksi mennä kävelemään Venicen rantakadulle ja haukata jotain pientä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ranta ei ole mikään maailman hienoin, vaikka hiekka onkin ihanan pehmeää ja meressä pystyy uimaan ken tarkenee. Mutta tunnelma rannalla on kaikkenensa omalaatuinen, sillä ranta on hyvin vilkas ja siellä harrastetaan vaikka mitä. Päällimmäisenä mieleen jäi rullaluistelijat ja ihanilla amerikkalaisilla retropyörillä ajelevat kaikenikäiset ihmiset rantakadulla. Venicen kohdalla koko homma muuttuu pieneksi sirkukseksi ja toinen toistaan värikkäämmäksi myyntikojuksi, kun taustalla on iso skeittiparkki sinistä merimaisemaa vasten ja toisaalla pelataan katukorista. Venicen boardwalkista lisää seuraavassa postauksessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: