Kaupunkien yläilmoissa

Maaliskuun Instagram Travel Thursdayn teemana on ylhäällä, korkealla. Ensimmäisenä mieleen tulee vuoret ja näköalapaikat, mutta Instagram-kuviani tutkiessani huomasin, että minun tulee suhteellisen paljon hilluttua yläilmoissa nimenomaan kaupungeissa. Siispä tässä postauksessa katsotaan alaspäin miljoonakaupunkeihin!

Empire State Building, New York

Mitä olisikaan maailman kuuluisin pilvenpiirtäjäviidakko ilman maisemien katselua yläilmoista käsin? Empire State Building ei ole ainoa vaihtoehto, eikä välttämättä edes se paras, mutta klassikko se ainakin on!

empirestatebuilding

Chill Skybar, Saigon

Edellisen kerran ihailimme kaupungin vilinää Saigonissa joululomalla. Koska kaupunki on täynnä mopoja, näyttävät tiet illan pimentyessä erityisen kauniille. Ja samalla saa hengähdystauon itse liikenteestä!

chillskybar

Griffith Observatory, Los Angeles

Olemme käyneet molemmilla Los Angelesin kerroilla sekä Hollywoodin kukkuloilla että Griffith Observatorylla. Vaikka nämä kuvat eivät ole iltapimeällä napattuja, on auringonlasku ja sen jälkeinen aika ihan parhaita tunnelman kannalta. Los Angeles on loputon valomeri!

griffithobservatory

Lebua Skybar, Bangkok

Lebuan kattobaari on ehkä Bangkokin kuuluisimpia, mutta kaikkein viihtyisin se ei ole. Maisemat ovat silti upeat, eikä ylhäällä käynti vaadi välttämättä edes yhden (kalliin) drinkin ostamista.

lebuaskybar

Marina Bay, Singapore

Singaporessa saa nauttia satumaisesta fiiliksestä Marina Bayn alueella, missä voi nousta maatason yläpuolelle superpuihin (kokemus on todella kitsi!) tai vielä reippaasti ylemmäksi Marina Bay Sands -hotellin kattotasanteelle Ku De Ta:n baariin. Hotellilla on myös näköalatasanne, mutta se maksaa suurin piirtein saman verran kun perusdrinkki Ku De Ta:ssa.

marinabay

Instagram Travel Thursday on aina joka kuukauden ensimmäisenä torstaina vietettävä blogitempaus, johon kuka tahansa voi osallistua. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. IGTT hostit: TravelloverMuru Mou ja Skimbaco.

16 vastausta artikkeliin “Kaupunkien yläilmoissa

 1. Wau, te ootte kyllä ottanu haltuun kaikki maailman ikoniset metropolit! Upea kokoelma tässä esillä =) Ja hei, onko meillä samanlaiset punaiset kesämekot!? Siltä vähän näyttää. Taas sama maku osunut kohdilleen, hih! 😉

  1. Kiitos Ulla! Hih, enpä olisi yllättynyt, mutta tää on kyllä (vain) paita, mekko olis kyllä ollut vielä parempi! Alelöytö ennen reissua 🙂 Näistä kuvista kyllä huomaa, että ollaan taidettu viime vuosina keskittyä pääasiassa kaupunkeihin, ja tosiaan vielä aika klassikkokohteisiin 🙂 Ihanaa päästä vaihteeksi Floridan roadtripille!!

 2. Suurkaupunkien näköalapaikat on kyllä upeita! Mua harmittaa, etten ole vielä ehtinyt New Yorkin näköalapaikkoja testaamaan, mutta josko ensi kerralla olisi vihdoin niiden aika! Sinne auringonlaskun aikaan vielä, niin hyvä tulee 🙂

  1. Auringonlasku on kyllä ehdottomasti paras hetki mennä ihailemaan Nykiä. Tai oikeastaan se hetki juuri ennen sitä, jotta ehtii nähdä kaupungin valoisalla, auringonlaskun väreissä ja sitten vielä pimeälläkin 🙂 Jos siis jaksaa olla siellä ylhäällä toista tuntia!

 3. Tuota Lebuan kattobaaria mä olen vain kattellu haaveillen joen toiselta puolelta Millennium Hilton Bangkokin Executive Loungesta. Komiat rappuset siellä Lebuassa näyttää olevan. Ja totta puhut, Empire State Building on klassikko 🙂

  1. Lebuan kattobaari oli kyllä näyttävä, ja nuo portaat suorastaan huimaavat, kun siellä kävi vielä kova tuuli! Ehkäpä siksi portaille ei saanut jäädä ottamaan kuvia, siinä olisi korkkareilla saattanut jopa horjahtaa 😀

 4. Hienoja paikkoja ja maistuvan näköisiä drinkkejä. Noissa paikoissa parempi maksaa vaan ja unohtaa hinta. Vaikka drinkkiä ei olisi pakko ostaakaan, niin onhan se tunnelmallista siemailla jotain kaunista, hyvää juomaa ja huokailla upeiden maisempien parissa!

  1. Oon kyllä ihan samaa mieltä, että tuollaisissa näkymissä ei hirveästi paina se, jos yhden kalliin drinkin ottaa 🙂 Varsinkin, kun harvemmin baareissa pyöritään!

 5. Todella upeita näköaloja olette todella löytäneet. Ja kiitos, kun muistutit Lebuasta. Banyan Treestä on tullut minulle klassikko, mutta muistan ekalla Bangkokin reissulla olleeni jossain muussakin, mutten muistanut nimeä. Ja kas, tässähän se oli! Empire State Building tosiaan on klassikko. Jotenkin miellyin enemmän uuden WTC:n näköalapaikkaan, koska sieltä näkee kivasti myös merelle ja suosikkini Brooklyn Bridgen kauniisti.

  1. Kiitos Annika! Joo Lebuahan se. Yövyttiin myös siellä, oli vähän outo se rakennus, paikoin todella kolkko ja epäsiisti, vaikka ihan ok tasoinen se hotellin puoli onkin. Meidän pitäisi joku kerta tsekata se One WTC, sais ihan uudet näkymät sieltä 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: