Näköalapaikkoja Hollywoodin kukkuloilla

Los Angelesissa on ihan ehdotonta katsella kaupunkia ylhäältä käsin ja mielellään eri vuorokaudenaikoina. Samoin Hollywoodin kukkuloilla ajelu, esimerkiksi kuulua Mulholland Drivea pitkin on jotain mikä haluttiin ottaa mukaan myös tälle uusintakierrokselle. Ja sille rundille lähettiinkin jo heti ensimmäisenä aamupäivänä, mikä sen parempi tapa aloittaa Losin loma!

auringonallaDSC_9378auringonallaDSC_9381auringonallaDSC_9382Ajettiin vanhalle tutulle näköalapaikalle, josta on hienot näkymät sekä kaupunkiin että downtowniin, mutta myös Hollywood-kyltti ja Griffith Observatory näkyy pieninä (näkyykö se kyltti ylipäätään mistään muutoin kuin pienenä?). Aamupäivisin Losissa näyttäisi lähes aina olevan hieman usvaista, mutta aurinko paistoi silti jo ihanasti! Matkaa jatkettiin vielä Mulhollandia eteenpäin, jolloin tullaan Studio Cityn puolelle. Sielläkin kannattaa pysähtyä jollekin näköalapaikalle. auringonallaDSC_9385
auringonallaP6210040auringonallaDSC_9386
auringonallaDSC_9391Iltahämärässä oli sitten Griffith Observatoryn vuoro. Reissu ei mennyt ihan putkeen, sikäli kun ekana iltana ei päästy perille ollenkaan ja toisenakin iltana meinasi vastustaa tavallista enemmän. Ja kaiken lisäksi obsrvatoriolla oli jotkut kuvaukset meneillään, eikä parhaille paikoille edes päässyt. Onneksi kuitenkin observatoriota ympäröivät polut olivat vapaita kuljettaviksi, joten saimme oman maisema-annoksemme. Viime reissulla kävimme täällä päivällä ja Mulhollandilla illalla, joten oli hauska kokea nämä myös toisin päin. Upea paikka!

auringonallaDSC_9617
auringonallaDSC_9612auringonallaDSC_9619
auringonallaDSC_9627auringonallaDSC_9636
auringonallaDSC_9637auringonallaDSC_9640
auringonallaDSC_9644auringonallaDSC_9647
auringonallaDSC_9649auringonallaDSC_9653

10 vastausta artikkeliin “Näköalapaikkoja Hollywoodin kukkuloilla

 1. Oi ihana LA ja ihana Griffith Park! Onneks saitte lopulta kuvia, ja tosi timanttisia sellaisia! Oletteko kokeilleet haikkausta Hollywood-kyltille? Sinne pääsee juuri Griffithistä, mutta toki ottaa useamman tunnin. Ja voi apua tosiaan, miten täynnä tuo paikka ja kaikki lähistön kadunvarret ovatkaan autoja viikonloppuisin. Jos mahdollista niin tuonne kannattaa mennä viikolla ja aamusta aikaisin, niin silloin on mahdollisuus saada auto ilmaiseen parkkiin. Päästäpä tuonne pian takaisin ❤ Kiitos tästä virtuaalimatkasta 🙂

  1. Hyvä vinkki Sanna! Ei olla koskaan ajateltu, että lähdettäis kävellen, mutta johtuu tietty myös siitä, että meillä on molemmilla reissuilla ollut vain pari päivää aikaa Losissa yhteensä. Ja sit pitäis tietty olla jotain muitakin kenkiä mukana kuin flipflopit 😀 Nyt tällä kertaa olis kyllä ollutkin, ja se tuli mieleen kun oltiin tuolla yhdellä näköalapaikalla, kun sinnekin tuli polku alempaa.

   Juu me ihan turhaan yritettiin tuonne Griffithille sunnuntai-iltana, joka sattui sitten olemaan vielä isänpäivä. Maanantainakin porukkaa riitti, mutta haluttiin nimen omaan mennä illalla, kun ollaan aikaisemmin käyty aamupäivästä. Saatiin kyllä auto lopulta ihan ok parkkiin kadunvarteen 🙂

  1. Se olis kyllä harkinnan arvoinen juttu, jos vaikka seuraavalla kerralla on vähän enemmän aikaa! Pakkohan sitä on vielä seuraavakin kerta tulla 😉 Maisemat on kyllä upeat!

 2. Voi että!! Niin ihanalle näyttää! En voi uskoa, että olen niin onnekas, että on lentolippu odottamassa tuonne pääsyä. Kumpa voisi lähteä samantien lentokentälle =) Upeita kuvia, Heidi!

  1. On niin ihanaa, että sä pääset kohta tuonne Ulla! Voisin lähteä heti takaisin katselemaan näitä maisemia 🙂 Ja veikkaan, että syksyllä kaipuu vielä kasvaa!

 3. Uskomattomia maisemia! Nää on oikeastaan mulle toistaiseksi ainoa syy joskus mahdollisesti palata Losiin. Ihan mahtavan näköistä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: