Kaksi annosta tacoja Silverlakessa

Los Angelesin Silverlake oli meille edellisen reissun pikaisesta läpiajosta tuttu paikka, mutta tällä kertaa kävimme siellä kahdesti. Ensin syömässä ja sitten toisena iltana syömässä uudelleen sekä kävelemässä ilta-aurinkoisessa Echo Parkissa. Sieltä olikin kätevä suunnata loppuillaksi Griffithin observatoriolle.

Emme vierailleet Silverlakessa pääasiassa tacojen takia, mutta söimme siellä samalla kaksi hyvää iltapalaa. Ensimmäiset tacot herkuteltiin Sunset Boulevardin varrelta autopesulan edustalta löytyneestä food truckista, jonka edustalla oli sunnuntai-iltana jatkuvasti pieni jono. Otimme molemmat kolme tacoa ja juoman, joka oli samalla reissun edullisimpia komboja. Läträsin omiin tacoihini kolmea eri chilikastiketta, jokaista ehkä hieman liikaa, ja lopulta söin annostani silmät ja nenä valuen. Mutta hyvää oli!

auringonallaP6220067
auringonallaIMG_2626auringonallaP6220065

Toisena iltana söimme autopesulaa vastapäätä sijainneella tacogrillillä, sillä se oli sopivasti matkan varrella. Grillin terassin tunnelma oli hauska ja tacot melkein yhtä hyviä kuin food truckista. Ja vähintääkin yhtä edullisia! Voi, kun saisin tällaisen grillin kotihuudeille! Istuisin siellä ehkä joka toinen ilta, vähintään.

auringonallaIMG_2692auringonallaIMG_2695auringonallaIMG_0492Tacoherkuttelun jälkeen kiirehdimme Echo Parkiin, sillä halusimme olla hyvissä ajoin observatoriolla, hieman ennen auringonlaskua. Echo Parkissa oli maanantaipäivästä huolimatta paljon paikallisia lenkkeilemässä ja viettämässä aikaa. Parasta olivat paikan korket palmut sinistä taivasta vasten. Voisipa itsekin lenkkeillä tuollaisessa ympäristössä!

auringonallaDSC_9589auringonallaDSC_9590auringonallaDSC_9601auringonallaDSC_9605

4 vastausta artikkeliin “Kaksi annosta tacoja Silverlakessa

    1. Kiitos! Se on Uniqlon paita Hongkongista, tykästyin siihen itsekin kovasti 🙂 Ja tacoja, saisko näin hyviä Suomestakin kiitos…

  1. Hieno reissu teillä takana! Hyvä tietää, että siellä autopesuloiden lähistöllä on tuollaisia herkkuja tarjolla. Itselläkin nimittäin suunnitteilla reissu noille suunnille, ja tarkoitus olisi vuokrata auto, että pääsee vähän kauemmaksikin.

    1. Tacot oli kyllä tuolla herkullisia! Ja toinen paikka pysyvä (toivottavasti edelleen pystyssä!) ja toinen liikkuva, jota ei sitten toistamiseen nähtykään 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: