Rantalomafiilistä Manhattan Beachilla

Road tripin ainoa rantakohde oli Los Angeles ja muuten koko matka vietettiin sisämaassa. Losissakin pääasiassa olivat muut paikat, mutta (erityisesti) epäonnistuneen Malibun reissun jälkeen halusimme kokeilla toista suuntaa ja ajoimme Manhattan Beachille. Valitsimme kyseisen rannan kahdesta syystä: ensinnäkin olimme ajaneet edellisellä reissulla San Diegosta Losiin rantatietä pitkin ja eri pikkukaupunkien ihastuttavan rento lomafiilis pääsi tarttumaan jo pelkästään autossa istumalla. Toisekseen Manhattan Beachia suositteli meille eräs paikallinen, joka istui lentokoneessa Antin vieressä menomatkalla.

auringonallaDSC_9528
auringonallaDSC_9534
auringonallaDSC_9536auringonallaDSC_9537

Aikaisemmista parkkiongelmistamme poiketen saimme auton edulliseen kadunvarsiparkkiin ihan Manhattan Beachin Pierin lähettyville, joten luonnollisestikin kurvasimme heti ensimmäiseksi suloiselle laiturille, jonka kaiteet olivat ihanat mintunvihreät. Katselimme laiturilta valtavan rannan lukuisia surffareita ja joimme auringossa paistatellen kylmää jääteetä.

auringonallaDSC_9546
auringonallaDSC_9550auringonallaDSC_9559
auringonallaDSC_9561auringonallaDSC_9570auringonallaDSC_9574

Meillä oli parkkiaikaa melkein kaksi tuntia, mutta laiturin lisäksi emme ehtineet muuta kuin istukselemaan hetken aikaa rantahietikolla merituulta haistelemassa. Sää oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, vaikka tuuli on usein rannikolla viileä. Autolle kävellessä ihastelimme vielä rannan läheisyydessä olevia katuja, joiden varsilla oli sekä värikästä surffifiilistä että viihtyisiä ravintoloita ja pikkuliikkeitä. Juuri sitä, mitä odotimmekin!

auringonallaDSC_9575auringonallaDSC_9577auringonallaDSC_9584auringonallaDSC_9586

4 vastausta artikkeliin “Rantalomafiilistä Manhattan Beachilla

  1. Ah, miten ihanaa rantatunnelmaa! Ihan täydellisen näköistä. Ja varmasti riitti tuo yks rantakohde, kun luvassa oli niin mahtavia muita kohteita! 🙂

    1. Kyllä tuon reissun hyviä puolia oli just se, että oli monenlaisia kohteita luvassa 🙂 Rantaakin riitti se yks! Tai no kaksi itse asiassa, kun 4th of July oltiin Venicessä ja Santa Monicassa 🙂

    1. Kiitos linkistä, pitääpä käydä fiilistelemässä rantakuvia ja -muistoja 🙂 Oliko silloin aallokkoista, kun kävit uimassa? Minä pelkään sen verran vettä, että uimiseen pitäisi olla sekä todella lämmin vesi että ihan tyyntä 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: