Floridan roadtrip, aurinkoa kiitos!

Jos syksyllä pohdinkin, tuleeko vain 8 viikon välein olevat joulu- ja hiihtoloma liian nopeasti, niin tällä hetkellä olen sitä mieltä, että eivät ollenkaan. Jos hiihtoloma, ja Floridan-reissu, olisivat olleet viikkoakin myöhemmin, olisin ehtinyt totaalisesti ylirasittamaan itseni, sillä alkuvuosi on ollut varsin hektinen ja olen rynnännyt projektista toiseen ja kolmanteen lyhyelläkin varoitusajalla. Pieni paussi tekee ehdottomasti hyvää.

Tämä vuosi syyslomasta hiihtolomaan on ollut todella poikkeuksellinen, sillä säästimme vuosilomia niin, että saimme pitää jopa kolme eri lomaa syksyn ja kevään välillä. Ja kaiken tietenkin kruunasi se, että onnistuimme saamaan kaikille näille lomille edulliset, reilut 300 e maksaneet lennot New Yorkiin, Hongkongiin ja Tampaan Floridaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on siis Floridan vuoro, neljä vuoden tauon jälkeen! Viimeksi vietimme muutaman päivän Miamissa sekä yhden Key Westissä. Tällä kertaa meillä on auto vuokrattuna koko ajalle ja lähdemme liikenteeseen Tampasta. Ensimmäinen etappi on mm. Ullan hehkuttama Naples ja pienen rantapysähdyksen jälkeen kurvaamme Evergladesin läpi Miamiin. Matka jatkuu Keys-saarten läpi aina Key Westiin, joten pääsen juhlimaan synttäreitäni paikkaan, joka huokuu täysillä lomafiilistä. Ja haukkaamaan palan herkullista key lime pie:ta!

auringonallapc271528auringonallapc281576auringonallapc281606

Keysien jälkeen jatkamme matkaa pohjoiseen, ohitamme jälleen Miamin ja käymme Kennedy Space Centerissä Titusvillessä. Majapaikan olemme varanneet Daytona Beachilta.  Paluumatkalla ajamme Orlandon kautta takaisin Tampaan. Siinä se viikko meneekin. Pitkän pimeän talven jälkeen odotan kaikkein eniten valoa. Ja turkoosia merta, sitä ei voi koskaan katsella liikaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei siis hiihtämistä tiedossa tälläkään hiihtolomalla. Ylläri! Tosin näiden kahden vmp-säällä varustetun päivän jälkeen paistaa näköjään aurinko ja on ihan täydellinen kevätsää. Jopa niin hieno, että hetken harkitsin suksien hankkimista heti kun tulemme lomalta takaisin. Katsotaanpa miten käy!

Ps. Tällä kertaa läppäri ei seuraa mukana lomalle, joten reissua voi seurata lähinnä Instassa ja Snäpissä, molemmissa @heidialande.

4 vastausta artikkeliin “Floridan roadtrip, aurinkoa kiitos!

  1. Olen seuraillut teidän Floridan reissua Instagramissa, toivottavasti pian tulee materiaalia reissusta blogiinkin! Meidän Florida odottaa jo ensi viikonloppuna, jee! Jos täältä sais sitten jotain viime hetken vinkkejä vielä. 🙂 Harmittaa, kun meiltä jää Naples väliin, keretään olemaan vain Orlandossa ja Tampassa Miamin lisäksi.

    1. Kiitos Kati! Kiva kuulla, että seurasit reissua Instassa 🙂 Ja jes, ehdin juuri julkaista ekan postauksen! Voi ihanaa, pääsenkin sitten sun kautta vielä fiilistelemään Floridaa! Oikein hyvää reissua!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: