Bangkok: 3 suosikkia

Bangkokissa riittää tekemistä ja näkemistä, eikä muutamassa päivässä ehdi kovin paljoa. Temppelikierroksen, Chinatownin ja katuruokaherkuttelun ohessa saattaa kaivata hieman rauhallisempaakin meininkiä, tai ainakin paikkaa, jossa on helpompi hengittää. Tässä kolme suosikkiani:

    1. Lumpini Park. Kuten kaikki Bangkokissa vierailleet tietävät, kaupunki on kuuma ja ajoittain (korjaan, lähes aina) tunkkainen. Pientä virkistystä tarjoaa esimerkiksi tunnetuin puisto Lumpini Park, jonne pääsee sekä metrolla että BTS:llä. Puistossa on hauska seurata ihmisiä, ja erityisesti jumppaavia mummoja ja pappoja, mikä on aina yhtä hellyttävä näky, oltiin missä päin maailmaa tahansa.

DSC_2034 DSC_2036
DSC_2041

  • Pak Khlong Talat (Flower Market). Kukkamarkkinat eivät ole välttämättä kovin rauhallinen paikka, mutta kukkien ihastelun lomassa ei huomio kiinnity juurikaan muuhun kuin väriloistoon. Eivätkä ihan kaikki turistit ole löytäneet Pak Khlong Talatia, vaan paikalla on enimmäkseen paikallisia.

 

DSC_2099
DSC_2109 DSC_2101

 

  • Chao Phraya. Jokiveneellä ajelu piristää aina, vaikka veneisiin siirtyminen ja niistä poistuminen ovat joskus melko säpäkkää puuhaa. Eikä aina edes ehdi miettiä, että tuliko noustua oikeaan veneeseen. Mutta jokimaisemat ja pieni vilvoittava tuulenvire ovat paikallaan kesken kuumimman kaupunkipäivän.

 

DSC_2139 DSC_2150
DSC_2156 DSC_2172

Muita vinkkejä Bangkokissa selviytymiseksi otetaan vastaan!

4 vastausta artikkeliin “Bangkok: 3 suosikkia

    1. Kiva, jos näistä on jollekin hyötyä 🙂 Bangkok on kyllä yksi tunkkaisimmista kaupungeista missä olen käynyt, pakko keksiä välillä pakopaikkoja!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: