Thaimaan turkoosi

Muutama Instagram Travel Thursday on jäänyt välistä kiireiden vuoksi, mutta nyt ollaan mukana jälleen! Kesä on iskenyt Suomeen jo hyvissä ajoin ja veikkaan, että tällä kertaa monessa blogissa saadaan ihastella kauniita kuvia kotimaasta, mutta minä palaan maaliskuiseen Thaimaahan. Ihan vaan siksi, että turkoosi on yksi lempiväreistäni, eikä sitä Krabin maakunnasta puuttunut. Kuvat ovat Railaylta ja Koh Hongilta, sekä muutamilta pikkusaarilta, joiden nimiä en enää edes muista.

Thaimaa1

Tätä turkoosia todellisuuspakoa tullaan vielä kaipaamaan marraskuussa, mutta sitä ennen on onneksi suosikkivuodenaikani kesä ja syksy, sekä muutama vähemmän turkoosi reissu.

Instagram Travel Thursday on aina joka kuukauden ensimmäisenä torstaina vietettävä blogitempaus, johon kuka tahansa voi osallistua. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. IGTT jatkui vuonna 2016 uusien hostien kera: TravelloverRimma+Laura ja Muru Mou.

 

20 vastausta artikkeliin “Thaimaan turkoosi

 1. Ohh noita ihania maisemia ja värejä!! Turkoosi on yksi minunkin lempiväreistäni, ihmekös viihdyn Thaimaassa niin hyvin 😀 Täytyypä suunnitella sinnekin suunnalle lähivuosina uutta matkaa, siitä on aivan liian kauan, kun olen noita rantoja pitkin tallustanut.

  1. Sanos muuta, siellä on kyllä turkoosit maisemat kohdillaan! Mullakin oli 8 vuotta väliä edellisestä reissusta, joten ehti jo vähän tulla ikävä 🙂

 2. Ihanan turkoosia. ❤ Vähän on suunnitelmissa visiitti Thaimaahan syksylle. No, nyt saadaan onneksi nauttia aurinkoisesta Suomesta ja jätetään ne marraskuun pimeydet vielä sinne pitkälle tulevaisuuteen! 😉

  1. Niinpä, nyt ei pidä uhrata ajatustakaan marraskuulle, kun on (toivottavasti) ihana aurinkoinen kesä edessä! Thaimaa syksyllä kuulostaa kyllä hyvälle suunnitelmalle 🙂

 3. Noi näkymät on mulle jotenkin niin Thaimaan saaria. 😀 Koskaan en oo käynyt, mutta turkoosi vesi, kalliot ja veneet näyttää kyllä niin houkuttelevalta yhdistelmältä.

 4. Kerrassaan houkuttelevia kuvia! Olen käynyt kerran kauan sitten Thaimaassa, mutta saaret jäivät kokematta. Tässä oli hyvä muistutus, että sellainenkin reissu kannattaisi joskus tehdä 🙂

  1. Saaret osaa kyllä olla kauniita, ja varsinkin ne, joissa ei varsinaisesti voi edes yöpyä. Miinuspuoli on tietenkin se, että kaikki änkeää samalle rannalle päiväksi, mutta maisemat on silti upeat 🙂

  1. Tämä seutu on varmasti monien mielikuva Thaimaasta, sillä usein näitä kuvia käytetään markkinoinnissa ja muutenkin Thaimaasta puhuttaessa.

 5. Mä juuri nyt kaipaan niin hulluna merta. Se toki näkyy tuosta mun parvekkeelta, katsoin äsken, miten aurinko laski niemen toiselle puolelle. mutta kaipaan hiekkarantaa ja merta, johon voin noin niin kuin vain kävellä, en kivikkoa. En ole rannalla makailija, mutta tarvitsen rantakävelyni, aalloissa leikkimisen, ja olen edelleen ilman. Välillä kadun, että kierrän Eurooppaa, en Aasiaa. Mutta aion vielä löytää mereni. Se ei ehkä ole Thaimaan-turkoosi, mutta se ei haittaa. Ihania kuvia!

  1. Kiitos! Meri on kyllä olennainen osa lomafiilistä, vaikka vain maiseman kannalta. Ja se tuoksu ja merituuli vasten kasvoja! Harva meistä varmaan on rannalla makailija, mutta onneksi rannalla voi tehdä paljon muutakin. Euroopan kierroksesi on kuvien mukaan ollut aivan ihana, ehkä ne Aasian tai muun ilmansuunnan meret odottaa sitten syksymmällä 😉

  1. Turkoosi vesi tekee jokaisesta maisemasta kauniin! Ja kylmät vedet ehkä vielä enemmän kuin lämpimät, varsinkin vuortenrinteitä vasten 🙂 Ei koskaan kannata vannoa, ettei ole menossa Aasiaan, sitten tulee ihan varmasti lähdettyä sinne 😉

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: