Kuvia Bangkokin Chinatownista

Thaimaan postaukset ovat vähän jääneet, sillä sanat ovat ehkä hieman hukassa, vaikka upeita muistoja (ja kuvia) löytyisi paljon. Liekö tämä sitten kiihkeää kesän odotusta, viimeisten työviikkojen (joita on kylläkin vielä turhan monta) loppurutistusta vai kokonaisen talon verran puhjennutta sisustusinnostusta, mutta ajatukset eivät liiku Thaimaassa enää oikein millään tasolla. Siksipä tässä postauksessa keskitytään niihin kuviin, joita Antti ahkerasti ikuisti.

Chinatownit ovat nähtävyyksiä, kaupungissa kuin kaupungissa. Niissä on aina kitsi fiilis, eniten porukkaa kaduilla ja poikkeuksetta hyvää ruokaa. Bangkokin Chinatowniin voi matkustaa ainakin veneellä tai metrolla ja paluukyytiä kannattaa alkaa miettimään ajoissa, ettei käy niin kuin meille: rannassa odotti vain pimeä laituri ja vanha mies, joka huitoi meidät muualle, vaikka veneen piti kulkea vielä tuohon aikaan. Onneksi tuktuk pelasti. Tosin kuski oli hotellimme nimen kuultuaan sitä mieltä, että ette te sinne Skybariin pääse noissa kamppeissa. Ei jaksettu selittää, että ei me sinne baariin olla menossa.

DSC_2066 DSC_2084
DSC_2086 DSC_2192DSC_2200DSC_2204DSC_2214DSC_2215DSC_2219DSC_2220DSC_2224

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: