Aperitiivien aikaan Reggio Emiliassa

Eräänä lauantai-iltana viime heinäkuussa Reggio Emilian keskustassa vietettiin useampiakin häitä. Me törmäsimme ainakin kahteen hääseurueeseen kahden eri kirkon edustalla, kun kiertelimme nälkäisinä vanhankaupungin kujia sopivaa (tai ylipäätään vain auki olevaa) ravintolaa etsien. Reggio Emilia oli kaupunkina sen verran paikallinen, että myöhään iltapäivästä oli ihan turha etsiä ruokapaikkaa, sillä useimmat aukaisivat ovensa vasta alkuillasta. P7123999 P7124005 P7124006 P7124008 P7124011 Aika meni kivasti hääonnea seuratessa ja lopulta proseccoa juodessa. Olimme ihan unohtaneet alueella vallitsevan aperitivo-kulttuurin: alkuillasta ihmiset menevät ennen varsinaista ruokailua aperitiiveille ja usein juoman hintaan kuuluu pienempää tai suurempaa naposteltavaa. Meidän isot prosecco-lasit maksoivat vain 3e ja mukaan tuli iso lautasellinen lämmintä, juuri paistettua sipulifocacciaa. Oli hyvää ja pelasti meidät nurkan takana uhkaavalta nälkäkiukulta! IMG_20140712_181307010 P7124012

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: