Budjettihotelli Brooklynista: The Union Hotel

Rantapallon artikkelissa kerrotaan viisi vinkkiä New Yorkin budjettimajoitukseen, joten kannanpa minäkin korteni kekoon näin blogin puolella ja kerron tässä välissä viimeisimmän reissumme hotellivalinnasta. Hyvät vinkit New Yorkin hotelleista on aina tarpeen, sillä hotellit ovat yhtä aikaa sekä kohtuuttoman kalliita että mahdollisesti hieman rähjäisiä.

Totuuksia New Yorkin hotelleista:

  1. Manhattanilla on sikakallista.
  2. New Yorkissa on sekä täyteen varattua että kohtuuttoman kallista joulun ja uuden vuoden seutuna.
  3. Jos olet aikaisessa, voit saada kohtuullisen hintaisen ja siistin hotellin Brooklynistä.
  4. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita lämmintä vettä suihkussa jne.
  5. Jos pidät majaa Brooklynissä, joudut kulkemaan metrolla joka päivä yhteensä muutaman tunnin (olettaen että käyt Manhattanilla päivällä ja illalla).
  6. Toisaalta on varsin piristävää nähdä tavallista elämää Brooklynissä eikä siellä tulisi samassa mittapuussa liikuttua, mikäli tekisi vain satunnaisen retken Manhattanilta Brooklyn Bridge Parkiin.

Eli emme siis löytäneet omalle kukkarolle sopivaa majoitusta Manhattanilta. Aloimme etsimään hotellia syyskuun alussa ja siinä vaiheessa alkaenhinnat Manhattanilla olivat rupuisimmissa hotelleissa tyyliin 250 dollaria per yö. Esimerkiksi Midtownissa sijaitseva edullisimmasta päästä oleva hotelli Pennsylvania maksoi n. 350-400 dollaria per yö halvimmassa huoneessa. Ja tiedän kyllä, ettei se ole läheskään mikään loistohotelli eikä edes tarjoa aamupalaa tuohon hintaan!

Tutkimme hotellitarjontaa eri hakukoneilla varmasti muutaman päivän ajan ja lopulta tulimme siihen tulokseen, että meidän vaihtoehdot ovat Brooklynissä ja niitä oli kaksi, joista toinen oli The Union Hotel. Yksi yö hotellin pienimmässä kahden hengen huoneessa kustansi n. 140e ja se sisälsi diner-aamupalan. Hotelli oli rakennettu vastikään vanhaan teollisuusrakennukseen ja oli siinäkin mielessä juuri meidän mieleen.

PC301835

PC301831

Meillä kävi siis tälläkin kertaa tuuri ja saimme New Yorkin mittapuulla hyvätasoisen ja edullisen majoituksen lomamme ajaksi. Mikään täydellinen paikka Union ei ollut: huone oli todella pieni ja kylppäri siihen nähden kohtuuttoman suuri (matkalaukut piti pitää siellä, kun oli enemmän tilaa), joskin pienestä huoneesta oli hyötyä siinä, että erillinen lämmityslaite suoraan sängyn päällä sai huoneen jäisestä lämpimäksi melkein hetkessä. Kylppäri oli hyvin hyisen oloinen aina, sillä siellä ei ollut mitään lämmitystä. Suurin ongelma oli lämmin vesi, sillä emme saaneet sitä pariin päivään, kun emme ymmärtäneet laskea vettä ensin 10min, jonka jälkeen lämmin vesi alkaisi virrata. Mutta heti kun kuulimme miten lämmin vesi toimii, aloimme laskea sitä surutta ja pääsimme taas lämpimään suihkuun. Joskus siinä meni ylikin 10min.

CIMG4288

PC291671

PC291673

Parasta hotellissa oli hinnan lisäksi hyväkuntoisuus ja huonetilan toimivuus, vaikka ahdasta olikin. Huoneessa ei todellakaan tarvinnut miettiä, rapisteleeko nurkissa ötökät ja onko kylppäri homeessa. Lisäksi huoneen sisustus oli kivan pelkistetty ja moderni. Niin ja se diner-aamupala, se oli reissun kohokohtia!

P1012054

PC301715

P1012056

Ps. Mikäli olet liikkeellä isommalla budjetilla kuin me, niin voin lämpimästi suositella Best Western Hanbee Boweryä, jossa yövyimme viimeksi!

One thought on “Budjettihotelli Brooklynista: The Union Hotel

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: