IGTravelThursday / Laguna Beach, Orange County

Kesäisellä road tripillä tehtiin pieni autoreissu myös Los Angelesin tukikohdasta käsin. Tai totta puhuttuna kahden tukikohdan vaihdoksen välissä, sillä autoilun hyvä puoli on se, että tavarat kulkevat näppärästi ja ilman ylimääräistä vaivaa mukana missä tahansa kellonaikoihin katsomatta. Auton tuoma vapaus, se oli reissun ehdottomia hyviä puolia!

Niinpä siis pakkasimme auton Culver Cityn Paradise Innissa aamulla ja hurautimme ensiksi Anaheimiin ja siitä suoraan San Diegoon. Paluumatkan teimme Pacific Coast Highwayta pitkin, läpi pienien ja idyllisten rantakaupunkien. Aamun pieni pilvisyys muuttui heti kauniiksi auringonpaisteeksi ja Orange County eli O.C. väläytti meille telkkarista tuttua kalifornialaista maisemaa.

Laguna Beachin kohdalla aloimme kurkkimaan sopivaa tienhaaraa rannan tuntumaan, sillä ei kai sellaisissa maisemissa voi ajaa ilman, että käy upottamassa varpaansa pehmeään hiekkaan ja tuntee pehmeän merituulen kasvoilla?

IMG_0137

Vastaan tuli piakkoin Aliso Beach, jonka parkkipaikalle kurvasimme kyttäämään vapaata paikkaa. Biitsi oli nimittäin melkoisen suosittu ja vapautuvaa parkkipaikkaa piti väijyä kärppänä. Auto saatiin kuitenkin parkkiin ja pääsimme kävelemään kauniille ja vilkkaalle rannalle. Aallot olivat melkoisia ja kalliot jylhiä ja kullankeltaisia. Ylhäällä olevista rantataloista on varmasti mielettömät maisemat merelle!

IMG_0139 IMG_0138

IGTravelThursday on Instagram-tempaus, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Tempauksen järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu, Kaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca. Oma Instagram-profiilini löytyy @auringonalla.

IMG_0146

2 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Laguna Beach, Orange County

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: