Neljä tähteä: Sophia Country Club

Country club ei kuulosta sellaiselta, missä yleensä tulisi yövyttyä, mutta työmatkoilla asia on erikseen: yövytään siellä, mitä suunnitelma näyttää. Enkä valita! On ehdottomasti plussaa, että yleensä varsin hektisillä työmatkoilla on mahdollisuus pulahtaa hetkeksi tasokkaaseen seesteisyyteen ja päästä irti työkuvioista.

Loppusyksyn Nizzan seudulle suuntautuneella työmatkalla yövyttiin konferenssipaikassa Sophia Antipoliksessa, joka on lähinnä yliopisto- ja yrityskylä. Majoitukset ovat pääasiassa tasokkaita hotelleja ja meidän Sophia Country Club oli luokitukseltaan neljä tähteä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sesonkiajan ulkopuolella hotelli oli lähes tyhjä, eikä meidän muutamien konferenssivieraiden lisäksi koko aikana näkynyt kuin muutama golfia tai tennistä harrastava perhe. Aamupalakattaus oli ilahduttavan runsas, mutta oli hiukan koomista vedellä naamaan lohta ja briejuustoa yksin, sillä olin joka aamu ensimmäinen ruokailija ja yleensä kukaan ei näyttänyt tulevan paikalle ennen kahdeksaa. Edes henkilökunta ei jaksanut olla tyhjän salin puolella, joten rauhalliset aamut olivat taattuja.

Itse hotellin voisin kuvitella olevan suosittu mm. häiden järjestämiseen, sillä siinä oli juuri sitä country clubin pientä prameutta, mutta toisaalta paikka ei ollut mitenkään liian hieno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oman huoneeni näkymä pienelle uima-altaalle oli hieman surkuhupaisa, sillä hotellin sivujen mukaan siellä on kyllä ihan oikea, iso allas aurinkotuoleineen. Toisaalta meidän aikaan ei olisi voinut millään (edes me suomalaiset) mennä altaalle, vaikka keskipäivällä aurinko lämmittikin kivasti sen parin kymmenen asteen verran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huone oli siisti ja nukuin siellä kuin vauva pitkiä yöunia tietämättä ulkopuolisesta maailmasta mitään. Huoneesta oli hauska säleikköikkuna kylppäriin, siinä ei juuri näkösuojaa ollut, mutta toisaalta vessa oli sijoitettu erikseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellissa oli luonnollisesti spa- ja kuntosalipalvelut, joita kollegani kehui. Minä skippasin hotellin ilot ja hyppäsin aina mahdollisuuden tullen Antibesiin vievään bussiin, sillä hotelli on kuitenkin (minulle) vain hotelli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: