IGTravelThursday / Jenkkien yllä

Lensimme viime kesänä New Yorkista road tripin alkupisteeseen San Franciscoon. Lentoaika oli jossain mielessä huonoin mahdollinen, kun lähtöaika oli niin aikaisin, ettei aamupalaa ehtinyt syödä hotellilla (kun se kerrankin olisi ollut tarjolla Nykin hotellissa) eikä naftisti mitoitetun ajan takia myöskään lentokentällä. Ja harvinaista kyllä, kuuden tunnin mittaisella lennolla ei tarjottu mitään (lipun hintaan kuuluvaa) syömistä. Päätin sitten ostaa juustotarjottimen, jossa oli myös pähkinöitä, rypäleitä ja kuivattuja hedelmiä. Nam, oli muuten parhaimpia lentokoneessa syömiäni ”aterioita”, jos sitä voi kokonsa vuoksi siksi nimittää.

IMG_0118

Hyvä puoli päivälennoilla on se, että näkee jotain muutakin kuin pimeyttä. Viime viikkoina IGTravelThursdayssa on näkynyt erilaisia siipikuvia, joita minullakin on luonnollisesti kansiollinen. Pysyttäydytään nyt kuitenkin vain näissä JFK – SFO -lennon kuvissa. Vuoristoiset maisemat olivat ihastuttavia, joten vaikka herätys oli ollut aikainen ja koneessa nukkumisesta ei tullut mitään, ei kuuden tunnin matka harmittanut ollenkaan. Perillä meitä odotti vuokra-auto ja sanfranciscolainen aamupäivä, sekä reissun varsinainen seikkailuosuus, länsirannikon road trip!

IMG_0119 IMG_0120 IMG_0121 IMG_0123

IGTravelThursday on Instagram-tempaus, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Tempauksen järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu, Kaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca. Oma Instagram-profiilini löytyy@auringonalla.

11 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Jenkkien yllä

 1. Mää ihastelin näitä jo instagrammissa ja pakko tulla täälläkin fiilistelemään että voi moro miten mahtavan näköistä! Alkoi harmittaa ihan sikana että mulla oli rivin keskipaikka meidän Las Vegas – New York -päivälennolla. Ens kerralla sitten viisaammin! 🙂

  1. Keskipaikka on kyllä kaikkein huonoin 😦 Mutta toisaalta ikkuna- ja käytäväpaikoissakin on omat huonot puolensa, ehkä pitäisi joskus repäistä ja matkustaa bisneksessä?? Voisi sitten keikkua miten päin haluais eikä tarviis pyytää ketään nousemaan kun haluais vessaan (jatkuvasti) 😉

 2. Jes, siipikuvat ovat parhautta, varsinkin kun alta löytyvät tuollaiset maisemat, vau!! Ja täytyy tunnustaa että olen lentokonesafkojen fani, harmi kun niitä niin harvoin enää saa lipunhinnalla….

  1. Mä inhoan lentokoneruokia ja harvoin syön niitä muutamaa palasta enemmän. Mutta nää juustot oli varsin hyviä! Ei olisi yhtään tiennyt, että nimenomaan lentokoneruokaa on 🙂

  1. Maisemat oli kyllä ajoittain mielettömän hienot! Eikä pitkähkön lennon ainoassa ateriassa ollut mitään valittamista, olisin voinut syödä toisenkin 😉

 3. Rakastan lentokoneen ikkunasta otettuja kuvia, itsekin lennän kaukolentoja melkein aina aivan pimeällä, joten harvemmin pääsee näin upeita nappaamaan!

  1. Toisaalta siinäkin on viehätyksensä, kun näkee ikkunasta valomerta ja nauhana mutkittelevia teitä autoineen. Mutta yleensä kyllä näkee pelkkää pimeyttä 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: