Road Trip päivä 3: Viimenen ilta Nykissä

Siirryimme viimeiseksi yöksi Manhattanilta Queensiin ja se tarjosi meille hienon tilaisuuden katsella ympärillemme Coronan alueella. Suuntasimme kulkumme Corona Parkiin, joka on valtavan kokoinen puisto Metsin stadionin kupeessa. Aluksi olimme hieman hämillämme, sillä emme meinanneet löytää tietä/sisäänpääsyä puistoon ja kaikki tiet olivat autoteitä. Lopulta olimme rämpineet tiemme puiston laidalle ja vaikka kuumuus meinasi lannistaa minut totaalisesti, jatkoimme matkaa puiston nähtävyyksien luokse.

Maailmannäyttelyn 1964 häkkyrät nähtyämme suuntasimme kentälle, jossa näkyi muutama food truck. Meidät yllätti nimittäin nälkä ja jano. Puisto tuntui loputtoman uuvuttavalle ja lisäksi jalkapohjassani oli ikävä rakko. Lähin metroasema oli kuitenkin jonkin matkan päässä ja joutuisimme kuitenkin kulkemaan kyseisen kentän ohitse.

Kentällä oli menossa jalkapalloharjoitukset ja kentän laidalla ihmiset viettivät aikaa musiikkia kuunnellen ja syöden ja juoden. Kaikki paikalla olevat olivat lattareita eikä ruokakojujen listoilla ollut mitään enkunkielistä. Lattarifiiliksiä siis taas kerran, jee! Ostimme food truckista empanadat ja ladoimme kylkeen mielenkiinnosta tulista chilikastiketta. Erityisesti juustotäytteinen empanada oli herkullinen!

En muuten ehtinyt ottaa yhtään kuvaa kännykällä, mutta kameralla otettuja kuvia on luvassa myöhemmin. Jatkoimme matkaamme kohti Metsin stadionia, jossa sijaitsee lähin metroasema. Hyppäsimme metroon ja hurautimme takaisin Manhattanille, sillä minulle iski viime hetken shoppailuhimo, joka kohdistui eräisiin kenkiin, joista ei ollut löytynyt kokoa aikaisemmin.

Suuntasimme WTC:n raunioiden kyljessä sijaitsevaan Century21-aletavarataloon ja löysin haluamani kengät sekä yhdet sandaalit. Pikaostosten jälkeen suuntasimme vielä kerran Times Squarelle, sillä emme olleet käyneet vielä niillä kuuluisilla punaisilla portailla, mistä pitää saada aina valokuvia (edellisellä reissulla portaat olivat suljettuina uuden vuoden juhlallisuuksien takia).

ts1

Times Squaren turistimassat olivat valtavat, mutta saimme jotenkin raivattua tiemme portaille ja näpsäistyä muutamat kuvat. Olimme tulleet Manhattanille takaisin myös sen takia, että halusimme käydä syömässä tutussa Virgil´s BBQ:ssa, jossa on todella herkullisia ribsejä. Tällä kertaa annos maistui vieläkin paremmalle kuin viimeksi! Tosin emme vieläkään jaksaneet syödä yhtä annosta kokonaan, vaan ruokaa olisi riittänyt vaikka kolmelle. Siihen nähden annoksen 24 dollarin hinta ei ole kovin paha… Tarjoilija johdatti meidät kaikista mahdollisista pöydistä juuri siihen samaan pöytään kuin kaksi vuotta sittenkin, hih!

IMG_20130627_123614

Ruokailun jälkeen olimme kypsiä palaamaan Queensiin ja painumaan pehkuihin mahdollisimman aikaisin, sillä lähtö olisi aamulla ennen auringonnousua. Kipaisimme kuitenkin paluumatkalla hotellin läheisessä ruokakaupassa, joka osoittautui jälleen kerran aivan loistavaksi lattarimestaksi. Voi sitä mielenkiintoisten ruokatuotteiden määrää! Ja asiaan kuuluvaa musiikkia, Aventuraa tietenkin 🙂

Hipsimme hotellille väsyneinä eikä hotellin ohitse kolisteleva metro häirinnyt yöuniamme kertaakaan. Aamulla matkasimme yli tunnin ajan lentokentälle, mutta ehdimme hyvin. Lento San Franciscoon kesti yli 6 tuntia ja loppumatkan vuoristomaisemat olivat hienot! Olemme olleet nyt perillä kuusi tuntia ja niihin tunteihin on ehtinyt mahtumaan vaikka mitä jännää, hauskaa ja todella jännää. Siitä lisää huomenna 😉

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: