Road Trip päivä 3: Dineria, graffiteja ja siirtyminen Queensiin

Heipähei, viimeinen päivä New Yorkissa on jo iltapäivässä ja siirryimme juuri Manhattanilta Queensin puolelle viimeiseksi yöksi. Yövymme lentokenttähotellissa, tosin väärän lentokentän, sillä epähuomiossa luulin lentojemme lähtevän La Guardiasta (kuten suurin osa katselemistani lennoista lähti). Huomasimme erehdykseni jo aikaa sitten kotona, mutta koska matka täältä on lyhyempi myös JFK:lle, päätimme pitää hotellin. Ja hyvä niin, sillä Queens näyttää ehdottomasti mielenkiintoiselle ja hotelli on suorastaan luksusta edelliseen verrattuna (hinta on sama).

Kuten eilen vinkkasin, kului iltamme Chinatownissa ja Brooklynin sillalla. Ja meillä oli ihan superkiva ilta! Kiertelimme Chinatownissa ihan eri tavalla kuin aikaisemmalla reissulla, jolloin yövyimme alueen reunamilla. Kävimme tietenkin syömässä herkullista ruokaa ja pällistelemässä avonaisissa laareissa sätkiviä rapu(parkoja). Lähdimme jo hyvissä ajoin Brooklynin puolelle ja tällä kertaa sillan alkupää löytyi ensietsimällä ja kävelimme hiljalleen valojen syttyessä siltaa pitkin kohti Manhattania. Ihanaa!

ct1

 

ct2

Tänään aloitimme aamun diner-aamupalalla Brooklynin Park Slopessa, samassa kahvilassa kuin edellisellä reissulla joka ikinen aamu (hotellin aamupala tarjoiltiin siellä). Siinä paikassa on vain jotain niin herttaista, että aamu ei voi alkaa muuta kuin hyvin. Paikan omistaja kävelee kahvipannu kädessä täyttäen tyhjentyviä kuppeja, jututtaa jokaista enemmän kuin perinteisen mitäkuuluun verran ja taputtaa tuttavallisesti olkapäälle. Lähtiessä hän tulee usein kättelemään ja kyselemään jatkosuunnitelmia. Ihastuttava paikka, suosittelen!

ct3

Aamupalan jälkeen kävelimme Park Slopessa, joka oli majapaikkamme viime talvena. Nyt kadut näyttivät ihan erilaisille, kun puut olivat vihreät ja katuja pitkin hiipivän viiman sijaan kadut olivat täynnä hyväntuulisia brooklyniläisiä.

Hyppäsimme pienen kävelyn jälkeen jälleen metroon ja päädyimme Brooklynin Bushwickiin, joka on tätä nykyä puolihipsteröitynyt kaupunginosa, mutta jossa näkyy vielä kivasti lattarifiiliksiä. Ja jos olinkin pettynyt Graffiti Hall of Fameen, niin täällä kyseinen taiteenmuoto pääsi loistamaan lähes jokaisella kadulla, erityisesti teollisuusalueen puolella. Bushwick ansaitsee vielä paljon kuvia myöhemmin, tässä vain lopuksi nappaamani katukuvat keskustasta!

ct4

Sitten olikin jo puolipäivä ja huoneemme Times Squarella piti luovuttaa. Olemme nyt Queensissä ja lähdemme pian katsomaan Corona Parkia. Sen jälkeen aikomuksena on tutkia hieman naapurustoa ja suunnata vielä Times Squarelle syömään. Huomenna matka jatkuu aikaisin aamulla San Franciscoon, jonne meillä on onneksi suora lento (sekin kestää yli 6h). Jälleen kerran meillä jää hirveä ikävä New Yorkia!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: