Hotellimme Ocean Spray

Varasimme Miamin hotellimme samalla kuin teimme lentovarauksen Ebookersin kautta. Tiedättehän ne kesken varauksen tulevat tarjoukset, joissa saa hieman alennusta tietyistä hotelleista, jos klikkaa sen mukaan varaukseen heti paikalla? Juuri sillä tavalla hotellimme valikoitui, sillä se sijaitsi Miami Beachilla, kuten toivoimmekin ja hinta oli budjettiimme sopiva, muistaakseni 80e per yö. Alueelta saa varmasti edullisemminkin huoneita, mutta me matkustimme korkesesongin aikaan, joten hinta oli mielestäni varsin kohtuullinen.

MIA-NYC_016

Hotellimme sijaitsi Mid Beachin etelälaidalla eli muutaman kilometrin päässä South Beachista. Ympäristössä oli lähinnä asuintaloja, joitakin hotelleja ja muutamia liikkeitä. Alueelta pääsee hyvin kätevästi bussilla keskeisimmille paikoille muutamassa minuutissa, sillä bussi ajaa suoraa tietä saarta alas ja toista tietä takaisin ylös. Pysäkit ovat kahden korttelin välein.

Itse hotelli kuuluu art deco -rakennuksiin, vaikka ei art deco -alueella sijaitsekaan. Sen alakerrassa on Subway, joka ei ole mitenkään ihastuttavaa, mutta ei kyllä toisaalta häirinnyt meitä mitenkään. Aulaan tullessa tuoksui (haisi?) teollisuuspatongille, mutta siinäpä se.

Saimme valita huoneemme kerroksen ja otimme ylimmän tarjolla olleen eli viidennen kerroksen. Huone oli ihan tilava, kylppäri siisti ja sänky pehmeä. Olimme kaikin puolin tyytyväisiä valintaamme, sillä emme odottaneetkaan mitään sen kummempaa luksusta. Suihkun kanssa meillä oli aluksi hieman ongelmia ja ensimmäinen kylpyni olikin kylmä, mutta vikaa ei ollut suihkussa vaan käyttäjissä, jotka ovat tottuneet liian moderneihin suihkuihin.

Meille ei oikein koskaan selvinnyt, miten siivous oli tarkoitus hoitaa, mutta käytännössä huoneemme taidettiin siivota korkeintaan kahdeksi ja siivousaika oli jotain alkuillasta, ei päivällä. Sinällään en siivousta kaipaakaan, mikäli vessapaperi ei ole ihan lopussa… Siivoojat tuntuivat viettävän kerroksessamme koko päivän, mutta aikaa meni huoneiden lattioilla istumiseen ja puhelimessa puhumiseen… Lattarit, hih!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: