Paluu New Yorkiin

Kuten pari päivää sitten paljastin, toteutuu suuri haaveemme ja pääsemme matkustamaan uudelleen New Yorkiin. Tasan vuosi sitten vietimme tänään toista päiväämme kaupungissa ja jalat taisivat olla jo ihan poikki kaikesta kävelemisestä ja erityisesti jonottamisesta Empire State Buildingiin (mistä lisää vielä tässä myöhemmin!). Mutta olemme myös haaveilleet uudesta reissusta tasan tarkkaan sen vuoden verran, vaikka julistinkin etukäteen, ettemme ala ravaamaan New Yorkissa sitten joka reissulla. Kuinka väärässä olinkaan!

Viimeksi meillä kävi hyvä tuuri hotellin kanssa, sillä olimme onnistuneet saamaan hotellin Manhattanin sydämestä erittäin kohtuulliseen hintaan. Ja lisäksi kävi onni onnettomuudessa, sillä kyseinen hotelli oli ylibuukattu ja meidän siirrettiin toiseen hotelliin. Tämä uusi hotelli sijaitsi Chinatownissa, mutta oli tasoltaan parempi.

Tällä kertaa hotellin metsästäminen oli melkoista tuskaa. New Yorkin osuutemme sijoittuu uuden vuoden aikaan, joten hinnat ovat varmasti senkin takia pilvissä. En löytänyt YHTÄÄN Manhattanin hotellia, johon ei olisi tarvinnut sijoittaa omaisuutta. Puhumattakaan siitä, mitä sillä omaisuudella olisi saanut. Kerrassaan surkea tilanne.

Olin aikaisemmin hehkuttanut Queensin puolella Long Island Cityn hotelleja, sillä metromatka kyseisestä paikasta ei ole kovin pitkä (ainakaan pidempi kuin Chinatownista) ja hinnat ovat selkeästi edullisempia. Jostain tuntemattomasta syystä en kuitenkaan löytänyt enää yhtään sellaista sopivan hintaista hotellia, joka olisi sijainnut tarpeeksi lähellä metroasemaa. Mihin ne kaikki katosivat?

Seuraava suunnitelma oli Brooklyn. Löysimme sieltä kaksi kohtuuhintaista (hintatasoon nähden) hotellivaihtoehtoa, joista toinen oli tuohon aikaan vapaa ja budjettimme yläpäässä. Hotelli vaikuttaa uudehkolta ja raikkaalta, mutta huoneet ovat pieniä. Pienuus tuskin haittaa meitä, sillä vietämme hyvin vähän aikaa hotellissa. Hotelli sijaitsee Park Slopen alueella, joten Long Island Cityyn verrattuna ympäristö on varmasti enemmän meidän tyylinen ja uskomme viettävämme aikaa myös Brooklynin puolella.

Viimeksi kävimme Brooklynissä kaksi kertaa kuvaamassa Manhattania (päivällä ja illalla) sekä kerran kävelemässä Williamsburgissa. Tällä kertaa tutustumme Brooklyniin ehdottomasti paremmin!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: