Best Western Bowery Hanbee

Minulla (tai meillä) oli eilen pienoinen ongelma. Halusimme taas niin kovasti New Yorkiin, että aloimme etsimään edullista majoitusta kyseisestä kaupungista heinäkuulle. Ja olimme siis leffassa. Onneksi kännykällä voi jossain määrin selailla hotellien hinta- ja varaustietoja . Löysimme ihan hyvän vaihtoehdon, tällä kertaa Queensin puolelta, mutta nyt meiltä uupuu halvat lennot. Tällä hetkellä joudumme siis tyytymään vain haaveiluun ja edellisen reissun muisteluun, sillä emme ole niin hulluja sentään, että varaisimme hotellin ja jäisimme odottelemaan tarjouksia lennoista.

Olimme syksyllä viiden päivän lomalla New Yorkissa ja majoituimme loppujen lopuksi Chinatownissa, Best Western Bowery Hanbee hotellissa. Olimme aluksi varanneet jo keväällä hotellin Manhattanin yhtimestä, Pennsylvania hotellista, sillä allekirjoittaneella oli ihan ok kokemuksia kyseisestä hotellista, tosin kymmenen vuoden takaa.

Koska New Yorkissa majoittuminen on kallista, kannattaa tarjouksien perässä juosta. Niinpä mekin vaihdoimme Pennsylvanian viime hetkillä Wolcottiin, joka myöskin sijaitsi hyvin keskeisellä paikalla, sillä säästimme siirrolla ainakin 150e.

Juuri ennen lähtöä Suomesta, saimme kuitenkin viestin, että hotelli on ylibuukannut, ja meidät siirrettäisiin Bowery Hanbeehen Chinatowniin. Sinällään emme olleet siirrosta pahoillamme, sillä hotelli oli parempitasoinen kuin varaamamme ja maksamamme. Lisäksi hyvä ystäväni, oikea New York -fani, kehui hotellia parhaaksi, missä on kyseisessä kaupungissa asunut.

Hyvää hotellissa oli tosiaan se, että se oli paljon paremmassa kunnossa, kuin esimerkiksi Pennsylvania. Huoneet oli melko modernit, eikä tyypillisen vanhanaikaiset. Lisäksi hotellissa sai aamupalaa (kuului hintaan), mikä on erittäin epätyypillistä New Yorkissa. Aamupala oli ihan hyvä, hyvin hiilaripitoinen kylläkin bageleineen ja pullineen. Paistoimme myös itse vohveleita, joita tietenkin syötiin vaahterasiirapin kera.

Hotellin sijainti oli myös hyvä metroasemiin nähden (vieressä oli kaksi eri asemaa) eli liikkuminen oli helppoa ja nopeaa. Myös metroyhteys lentokentälle oli hyvä.

Lisäksi Chinatown oli paikkana kiva ja värikäs asua, hipstereiden Lower East Side oli ihan vieressä ja toisella puolella taasen Little Italy ja Nolita. Kävelin joskus hotellille Sohosta, mikä oli myös melko lähellä.

Usvainen kuva huoneen ikkunasta otettuna. Harmi kyllä itse huoneesta ei ole kuvaa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: