Ihana, ihana häämatka, saisiko sen uusia?

Vuosi sitten elettiin romanttisia hetkiä, kun Ms Ålander ja Mr Busk sanoivat toisilleen tahdon. Tai no jos totta puhutaan, niin en muista mitä siellä siviilivihkimisessä sanottiin, muistan vain sen lämpimän tunteen, joka ei suinkaan johtunut vihkipaikan kynttilöitä täynnä olevasta näyttävästä takasta, jonka edessä seisoimme, vaan kaikista niistä seikkailuista, jotka olemme kokeneet ja joita tulemme vielä kokemaan. Yhdessä.

DSC_3579 DSC_3244
DSC_3317 Ei liene ihme, että koko ajan elokuuta kohti mentäessä oloni on ollut sekä onnellinen että haikea. Ensimmäinen hääpäivä, onko se nyt sitten paperi vai pumpuli, koittaa ihan pian. Olemme reissanneet yhdessä neljätoista eri ulkomaan matkaa, yhteensä neljässätoista eri maassa. Niiden aikana toisesta on oppinut aika paljon.

P9285197
DSC_3865 DSC_3660

Häät ei ole suinkaan ainoa vaaleanpunainen muisto viime syksyltä, sillä häämatkamme on mielessäni päivittäin. Vielä vuosi sitten ajattelin, että häämatkamme on yksi matka muiden joukossa, voiko muuta odottaa pariskunnalta, joka matkustaa yhdessä useamman kerran vuodessa. Mutta ei, tunnelma oli erilainen, enkä tiedä johtuiko se Singaporen tuhansista valoista Marina Bayn ympärillä vai Balin pehmeästä lämmöstä. Sen tiedän, että haluan loppuelämäni palata noihin maisemiin.

DSC_3498 DSC_3922
DSC_3371

12 vastausta artikkeliin “Ihana, ihana häämatka, saisiko sen uusia?

 1. Kylläpä aika menee ihan älyttömän nopeaa, justiinhan te olitte tuolla häämatkalla. 😀
  Ihanasti kirjoitettu. Kyllä häämatka on vain häämatka vaikka reissuja kertyy muutenkin paljon, ehkä se on se oma häämatka fiilis ja ne kaikki romanttiset jutut mitä teilläkin oli matka täynnä. Niin ja hyvää ensimmäistä vuosipäivää! : )

  1. Voi kiitos Katja! Ja sanos muuta! Ihan uskomatonta, että nyt on jo eka hääpäivä 🙂 Unohdin ihan laittaa tähän postaukseen kuvan meidän romattisesta illallisesta pimeällä rannalla, se oli just yksi niitä juttuja, mikä oli vähän spesiaalimpaa kuin yleensä meidän reissuilla 🙂

 2. Ihanan kaunis postaus ja tunnelmaa on kuvissakin.
  Meillä on kans puhuttu kotona, että sitten jos ehkä joskus meilläkin on häämatka, mihin ihmeeseen voidaan lähteä kun ”kaikki” perinteiset häämatkakohteet jo käyty seurustellessa 🙂

  1. Voi kiitos 🙂 Meillä oli onneksi säästynyt yhteiset Aasian reissut kokonaan, vaikka itse olinkin käynyt siellä joitakin kertoja. Varmaan siksikin päätettiin lähteä häämatkalle Aasian suunnalle. Mutta siinä on kans omat haasteensa, jos häämatka ei ole heti suoraan häiden jälkeen. Me lähdettiin reissuun kuukausi myöhemmin ja arkea ja työntekoa ehti olemaan välissä se neljä viikkoa. Onneksi saatiin hääfiilis päälle uudelleen 🙂

 3. Ihanaa hääpäivää teille! Toivottavasti pääsette palaamaan pian noihin maisemiin ja tunnelmiin 🙂 Itsekin vierailimme juuri 10 vuoden takaisessa häämatkakohteessa. On niissä vaan oma fiiliksensä.

  1. Voi kiitos Milla! Luinkin sen teidän jutun ja olin ihan fiiliksissä, että menitte samaan paikkaan takaisin 🙂 Pakko toteuttaa itsekin!

  1. Voi kiitos Sanna! Täytyy olla todella onnellinen siitä, että pystyy matkustamaan paljon yhdessä ja molemmat tykkää samanlaisista asioista 🙂

 4. Onnittelut hääpäivästä. 🙂 Bali on ihana saari. Olen ollut siellä lasteni kanssa kahteen otteeseen kuukauden, kun isäni puolisoineen asui siellä reilut kymmenen vuotta takaperin ja jaan kyllä kaipauksesi. Minäkin haluaisin vielä jossain vaiheessa päästä tuolle vihreälle saarelle ystävällisten ihmisten pariin. Ja häämatka on aina vielä taianomaisempi, kuin reissu perheen kesken; teillä on ollut (myös teksteistä ja kuvista päätellen) ihan unelma reissu. 🙂

  1. Kiitos Tanja! Voi vitsi, oisko ehkä vähän ihana viettää Balilla noinkin pitkiä aikoja! Ja haluaisin päästä näkemään siellä muitakin paikkoja kuin rannikon (ja saaren keskiosan, jossa kävimme päiväretkellä). Tosin eipä siinäkään ollut mitään vikaa, ihanaa lepolomailua kiireisen syksyn keskellä 🙂 Oli kyllä todellakin unelmareissu!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: