Modenalaisella ruokatorilla

Venetsian päivä oli sen verran pitkä, että kun saavuimme useamman tunnin pikkuteillä ajetun matkan jälkeen Modenaan, emme jaksaneet tehdä enää mitään. Sen sijaan lepäilimme koko illan laitakaupungilla sijainneessa hotellissamme ja söimme aamulla aamupalaa ihastuttavan suloisessa aamupalahuoneessa.

Halusimme tietenkin nähdä edes pienen palan Modenaa, ja vaikka matka jatkui heti seuraavana päivänä, kuten tälle reissulle oli ominaista, käväisimme kaupungin keskustassa pyörähtämässä aamupäivästä. Suuntasimme kulkumme heti suoraan katetulle ruokatorille, Mercato Albinelliin.

P7123933
P7123932
P7123940
Modena2

Modena, joka sijaitsee Emilia Romagnan kuululla ruoka-alueella, oli juuri sopiva paikka ruokatorivierailuun, vaikka Italiassa tulee ihasteltua tarjontaa jo ihan tavallisessa marketissakin. Mercato Albinelli ei ole suuren suuri, mutta siellä on kiva tunnelma ja tietenkin herkullisen näköisiä tiskejä laidasta laitaan: hedelmiä, vihanneksia, juustoja, mereneläviä, makkaroita…

P7123942
P7123945
P7123950
P7123952
P7123956
P7123957
P7123958
P7123960
Modena1

Tässä vaiheessa matkaamme olimme päässeet eroon pahimmista turistikeskittymistä ja ainakaan emme törmänneet aamupäivästä juurikaan muihin turisteihin. Modena vaikuttikin näin lyhyesti vilkaistuna melko paikalliselta pikkukaupungilta. Samalla linjalla jatkettiin myöhemmin Reggio Emiliassa ja Cremonassa, mikä oli ihan kivaa susitumpien matkakohteiden jälkeen.

P7123968
P7123969

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: