Aavikolla: Calico Ghost Town

Pyähdyimme reissumme aikana melko vähän katselemaan nähtävyyksiä, mutta joitakin kuitenkin ja Calico Ghost Town oli yksi niistä. Kyseessä on vanha kaivoskylä, joka autioitui sen huippuvuosien (1880-luvun) jälkeen, mutta joka restauroitiin myöhemmin ja avattiin yleisölle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edelliseen Death Valleyn päivään verrattuna sää oli varsin siedettävä 40 astetta ja paahtavan aurinkoista. Ihan oikeastikin ilma tuntui jo paljon inhimillisemmältä kuin edellisenä päivänä ja autosta ulos hypättäessä ei tuntunut kovin ahdistavalle. Sen verran suomalaiselle kuuma ilma se oli kuitenkin, ettei kylänraitilla jaksanut kävellä loputtomiin, vaan päätimme nopean kierroksen jälkeen mennä juomaan kylmää juomista ja istumaan kahvilan terassin varjoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täältä hankittiin yllättäen myös tuliaisia, nimittäin hauskassa pulloista rakennetussa pikkutalossa myytiin koko putiikin täydeltä tuoreita koristeltuja koirankeksejä, luita ja leluja. Itsenäisyyspäivän kunniaksi keksit olivat saaneet melko isänmaalliset koristukset. Ostimme vaatimattomasti luun, joka oli tarpeeksi pieni, mutta selkeästi mehukas.

calico1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

calico2

Kylässä oli lähinnä kahviloita, ravintoloita, pieniä kauppoja ja museoituja taloja. Junan kyytiin olisi myös päässyt lisämaksusta (en tiedä missä kaikkealla se olisi kierrellyt).

caiico3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

calico4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 vastausta artikkeliin “Aavikolla: Calico Ghost Town

 1. Mun edellinen kommentti tais hävitä johonkin bittiavaruuteen. Mutta piti siis sanoa että voisin ottaa noi turkoosit tuolit mun luo samantien ja on mielenkiintoisen näköinen paikka. Ihan kuin leffoissa!

  1. Jahas, taisi tosiaan hävitä, kun ei edes löytynyt roskaviestien puolelta (minne ne menee tosi helposti edelleen, aargh). Turkoosit tuolit on tosiaan ihanat, mikäli en olisi maalannut jo ennen tuota reissua kahta tuoliamme mintunvihreällä niin maalaisin ne nyt 🙂 Paikka oli tosiaan hyvin leffahenkinen!

   1. Sun pitäis nähdä mun keittiö. 😀

    Sieltä löytyy yks mintunvihreä, yks pinkki, yks valkoinen ja yks sininen tuoli. Vaaleanpunainen Smegin jääkaappi, mintunvihreä Kitchen Aid -yleiskone ja lukuisia muita turkoosin ja pastellinvärisiä juttuja. Niitä mulla ei koskaan nähtävästi voi olla tarpeeks. 🙂 Hullu mikä hullu.

   2. Eikä, siis IHANAA! Vaaleanpunainen Smeg ja mintunvihreä Kitchen Aid, mä en kestä! Miksi mun KA on tylsän valkoinen?? Onneksi olen maalaillut tuolien lisäksi myös eteisen kenkätelineet mintunvihreällä ja mietin joka päivä uusia kohteita 😉 Sun keittiö on varmasti ihan mieletön!

 2. Voi vitsi, mahtavaa että te kävitte tuolla! Me ajettiin ekalla reissulla tuohon pihaan asti kun bongattiin se karttakirjasta, mutta sitten ku nähtiin että se oli vähän semmoinen teemapuisto, oltiin vähän pettyneitä ja lähettiin pois. Me kun aateltiin että se olis semmonen aavekaupunki, niinko joissain lännenleffoissa! Hurrautettiin myös männäkesänä siitä ohi mutta sillonkaan ei käyty, joten nyt oli tosi kiva päästä vierailemaan siellä näin virtuaalisesti. 🙂

  1. Mekin luultiin että se on vaan joku hylätty kylä ja ihmeteltiin miten voi olla pääsymaksu. Oishan se ollut siistimpi jos olis ihan autenttinen, mutta hauska oli fiilistellä nytkin. Olo oli vähän ku leffan kulisseissa 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: