IGTravelThursday / Koh Larn / Thaimaa

Tästä päivästä lähtien minä huijaan. Minulta alkaa loppu varsinaiset kännykällä otetut Instagram-kuvat, joten joudun turvautumaan oikeisiin kameralla otettuihin kuviin, jotka olen muokannut IG-kuviksi. Toisaalta se avaa minulle lukemattomia mahdollisuuksia: Thaimaa, Intia, Malesia, Dubai, Brasilia, Kuuba, Meksiko… Mistä sinä haluaisit nähdä kuvia ensi viikolla?

Image-1

Tänään on vuorossa Thaimaa ja Siaminlahdella sijaitseva Koh Larn. Pieni paratiisini muutamien vuosien takaa, kun olin työharjoittelussa Pattayalla. Nämä kuvat valikoituivat katseeni alle sattumalta ja päätin heti tarttua niihin. Sillä fiilis sopii todella hyvin tähän kiireisen lokakuun ankean torstaihin: työviikot Thaimaassa olivat pitkiä, pidempiä kuin Suomessa, joten arkea tuntui jatkuvan loputtomasti. Mutta sitten sai vetää bikinit päälle, läpsytellä Ipanema-sandaaleissa satamaan, hypätä seuraavaan laivaan ja matkustaa lähimmälle saarelle, Koh Larnille.

Image-3Image-2Image-4

Satamassa piti napata ensimmäiseksi mopotaksi ja hypätä kyytiin takaritsille. Ja pitää lujasti kiinni korkealle kukkulalle noustessa. Ja toivoa ettei sade yllätä ja liukasta rinnettä alaspäin tultaessa.

Ensin lempirantani oli Samae beach, mutta myöhemmin löysin vieläkin rauhallisemman Tien beachin, jonne piti kävellä rantaa myötäilevää laituria pitkin. Mopotaksin kanssa sovittiin treffit tiettyyn aikaan, jos ei halunnut ottaa sitä riskiä, että ketään ei olisi päivystämässä lähimailla.

Image

Image-5

IGTravelThursday on Instagram-tempaus, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Tempauksen järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu, Kaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca.

16 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Koh Larn / Thaimaa

 1. En tiedä mistä johtuen minulla on aina ollut erittäin nihkeä asenne Thaimaata kohtaan. Viime talvena se asenne sai kuitenkin täyskäännöksen kun kävimme päiväretken Koh Lipellä ja se oli niin täydellinen paratiisi. Nämä kuvat todellakin todistavat myös entisen nihkeän asenteeni aivan vääräksi, niin kauniita ovat ja kutsuvat tuonne rannalle!!!

  1. Ymmärrän hyvin, että Thaimaa aiheuttaa ristiriitaisia fiiliksiä. Niin sellaiselle, joka siellä ei ole käynyt kuin sellaiselle, joka on jopa asunut siellä jonkin aikaa. Mutta kaunista siellä on, siitä ei pääse mihinkään 🙂

 2. Koh Larn on kyllä hyvä pakopaikka Pattayalta, ne mopotaksien kuljettajat ajelee tosiaan miten sattuu 🙂 Todellakin kaukokaipuu tulee näitä katsellessa! Ihana piristys Suomen syksyyn.

  1. Pattayalla ollessa tarvitsee pakopaikkaa ehdottomasti 😉 Joskus kyllä hirvtti niiden kuskien kyydissä, kun painoivat vaan risteyksen lähestyessä tööttiä ja täysillä läpi. Onneks siellä on melko vähän kuitenkin liikennettä 🙂

 3. Huh.. kylläpäs tuli ikävä Thaimaahan näitä kuvia katsellessa. Ääääh miksei Suomessakin voisi olla tuollasia rantoja ja vuoden ympäri lämmin 😉

  1. Eikö vaan! Kyllä voisi vaihtaa nämä hiljalleen kylmenevät ilmat lämpimiin uimarantoihin 🙂 Jospa sitä talvella pääsisi vielä jonnekin lomailemaan!

  1. Sitä minäkin välillä mietin, milloin tulee mentyä seuraavan kerran. Veikkaan kyllä, että muu Aasia houkuttelee kuitenkin enemmän, kun siellä on vielä niin paljon paikkoja näkemättä. Mutta haaveilen kyllä löhölomasta Thaimaan saarilla 🙂

  1. Kiitos! Kuuba on minunkin vahva suosikki, joten ehkäpä sitä nähdään piakkoin 🙂 Tosin sitä ennen on vuorossa Berliini, josta juuri tulin työmatkalta. Siis ensi viikolla sitten, kun saan taas arkielämän järjestykseen 😉

  1. Intia on kyllä lempiaiheitani (ja valokuvauskohteita), joten se on ehdottomasti jonossa 🙂 Onneksi meillä on IGTravelThursday!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: