Berliinin muurin paloja

Terveiset syksyisestä Berliinistä, jossa vietin suurimman osan kuluneesta viikosta työmatkan merkeissä. Ihastuimme Berliiniin edellisenä kesänä ja tämä reissu vaan vahvisti sitä tunnetta: Berliini on ehdottomia lempikaupunkejani Euroopassa (ja koko maailmassa)!

Pääsyy on ehkä se, että Berliinissä tuntee olonsa kotoisaksi. Samalla tavalla kuin New Yorkissa. Se johtuu varmasti siitä, että kaduilla on niin paljon erilaisia ihmisiä, että tunnet olevasi yhtä erilainen ja yhtä samanlainen kuin muut. Lisäksi berliiniläiset ovat ystävällisiä ja auttavaisia ja kaupungin hintataso on turistia kovasti ilahduttava. Ja tietenkin kaupunki on niin monipuolinen, että sinne voi matkustaa uudelleen ja uudelleen.

Minä rakastan Berliinin rosoisuutta ja taiteellisuutta. Ja se ilmenee muuallakin kuin muurin palasissa ja pätkissä, joita löytyy kaupungilta. Mutta tässä postauksessa keskitytään aamulenkkimme varrella, Checkpoint Charlien viereisen pikkuisen ulkoilmanäyttelypaikan muurin pätkiin. Muurin palasia oltiin siirtämässä nosturin kera, joten en mene vannomaan mistä ne löytyvät tällä hetkellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisää Berliinin muurista (mm. East Side Gallery ja Bernauer Strasse) löytyy täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 vastausta artikkeliin “Berliinin muurin paloja

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: