Me, Karri Koira ja Treasure Island

Olipa kerran biisi, joka oli hieman ärsyttävä, mutta joka muuttui kuuntelukertojen jälkeen jopa hyväksi. Olipa kerran päivä, kun mies päätti katsoa biisin musiikkivideon ja näki hienoja maisemia San Franciscosta. Arvaatte varmaan miten tarina päättyy? Kyllä, saimme päähämme, että käymme musiikkivideon kuvauspaikalla, San Franciscon Treasure Islandilla. Jaa miksi? Ihan vain huvin vuoksi!

Treasure Islandille suunnattiin heti ensimmäisenä iltapäivänä, Baker Beachin ja Bay Area -kierroksen jälkeen. Saarelta on hienot näkymät kaupunkiin, mutta mitään muuta erityistä nähtävää siellä ei ole. Päällimmäisenä jäi mieleen armeijan hylätyt parakit. Silti Treasure Islandilla oli hauska käydä, sillä toteutimme yhden (hullun) päähänpiston, joka saatiin useampi kuukausi aikaisemmin keskellä pimeintä talvea.

Ensin (maksullista) siltaa pitkin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA treasureisland1

Ja sitten ollaankin perillä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja takaisin sillalle…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme reissun aikana myös muissa tv:stä ja elokuvista tutuissa paikoissa, kuten nyt vaikka siellä Villagessa kävelyllä Frendien talon ympäristössä. Ja parissa muussa paikassa, paljastetaan ne myöhemmin!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: