Levykauppakierroksella Nykissä

Yksi asia oli tällä New Yorkin reissulla ehdottomalla ostoslistalla: levyt. Niinpä suuntasimme levykauppakierrokselle Greenwich Villageen jo heti ensimmäisenä iltapäivänä. Mies tutki levyjä, minä kuvasin ja leikin levykaupanpitäjää.

Ensimmäinen kohteemme oli pienehkö Disc-O-Rama, jossa myytiin levyjen lisäksi kaikenlaista krääsää karkeista matkamuistoihin ja kännykänkuoriin. Tämä oli käymistämme levykaupoista selvästi edullisin. Levyjä oli myytävänä jonkun verran ja muutama kappale tarttui myös miehen ostoskoriin. Kaupasta oli loppunut muovikassit, joten jouduimme kantamaan levyjä kädessä (teimme tässä välissä valokuvien mukaan myös pienen West Villagen kierroksen).

P6244472

P6244467

P6244471

Seuraava kauppa oli A-1 Record, joka oli käymistämme liikkeistä ehdottomasti monipuolisin ja siellä oli hauska tunnelma. Levyt eivät olleet mitään edullisia, mutta täältä taisi kuitenkin lähteä mukaan suurin osa miehen ostamista levyistä. Kaupassa soi koko ajan musiikki ja siellä oli samaan aikaan muitakin tekemässä ostoksia.

P6254520

P6254523

Minulla itselläni oli sen verran kuuma, että pienen kierroksen jälkeen päätin mennä takaisin ulos. Kaupan oven kummallakin puolella oli tuolit ja päättelin niiden olevan kaupan omistajien tuolit, joilla he istuvat ulkosalla viettämässä aikaa silloin, kun kaupassa on hiljaista. Päätin kokeilla hetken aikaa miltä tuntuisi olla villagelainen levykaupanpitäjä ja istuksella aurinkoisella kadulla seuraten ohikulkevia ihmisiä. Ja kyllä, se tuntui varsin leppoisalta ja mielenkiintoiselta. Voisin harkita vaihtavani alaa!

P6254524

P6254519

Kolmas liike oli Turntable Lab 04 ja siellä myytiin nimen mukaisesti levysoittimia ja oheislaitteita joidenkin levyjen lisäksi. Viivyimme liikkeessä hetken ja mukaan ei lähtenyt tällä kertaa yhtään levyä, mutta sen sijaan ihana matkamuisto: ilmaiskortti, josta tein kotona pienen taulun.

P6254528

P6254529

Meillä oli tarkoituksena käydä myös Brooklynin levykaupoissa, mutta aikataulu ja matkalaukku ei tällä kertaa antanut myöten, joten levykauppakierroksemme jäi kolmeen liikkeeseen. Tosin mies oli erittäin tyytyväinen!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: