Toiveet toteutui: Central Parkin ruska

Ne jotka seuraa Instagram-tiliäni, ovat varmasti saaneet jo lähes yliannostuksen ruskakuvista (ja Central Parkista). Mutta se oli matkamme huipennus, viimeiseen asti toivottu ja odotettu, että ehtiiköhän ruska saapua puistoon vielä reissumme aikana. Seurasin syksyn mittaan ruskan etenemistä ennustavaa sivustoa ja lähtiessä näytti hieman huonolle: lokakuun puolivälissä puiden värien arveltiin vasta alkavan muuttua. Olin jo asteen verran pettynyt, että emme varanneet matkaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti marraskuulle, olihan se juttu tällä kertaa nimenomaan syksyfiilis.

auringonallaIMG_5170auringonallaPA241711
auringonallaPA240132auringonallaPA241773
auringonallaIMG_5173auringonallaPA241768
auringonallaPA241730New Yorkiin saavuttuamme tilanteen näki jo lentokoneen kyydistä: vihreälle näyttää. Pahus! Onneksemme ensimmäiset päivät olivat viiltävän kylmiä, kunnes yli 20 asteen lämmöt sitten taas palasivat. Varmaan muutamalla kylmällä päivällä oli kuitenkin sen verran vaikutusta, että kun seuraavana viikonloppuna, muutama tunti ennen lentokentälle lähtöä, pyyhälsimme Central Parkiin Times Squaren hotelliltamme, kahvimukit ja pullapussi kourassamme, saimme kuitenkin kokea ruskaisen Central Parkin. Ja se oli niin kaunis! En olisi millään malttanut lähteä sieltä, sillä aina löytyi hienompi ja hienompi maisema. Pääasiallinen ruska oli toki vasta saapumassa, mutta onneksi osa puista oli jo keltaisia tai punaisia, puhumattakaan maassa lainehtivista lehdistä. Alankin tästä lähtien harrastamaan näitä ruskaretkiä vuosittain! auringonallaIMG_5192auringonallaPA241742auringonallaPA241788auringonallaIMG_5209auringonallaPA241740auringonallaPA241766auringonallaPA241728auringonallaPA241787

2 vastausta artikkeliin “Toiveet toteutui: Central Parkin ruska

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: