Marina Bay päivällä: Shoppes ja Gardens

Marina Bayn alue on varmasti jokaisen Singaporessa käyvän turistin edessä jossain vaiheessa kaupunkilomaa, sillä alueella sijaitsee ainakin monumentaalinen Marina Bay Sands -hotelli kattobaareineen, huikeat superpuut ja näyttävät kasvitieteelliset puutarhat sekä hieman Dubain meininkiä muistuttava Shoppes-ostoskeskus. Lisäksi Marina Bayn reunustaa voi kävellä viihtyisissä tunnelmissa laivoja ja pilvenpiirtäjiä kurkistellen.

Me kävimme alueella sekä päivällä että illalla. Päiväkierroksellamme kävimme kurkkaamassa nopeasti superpuiden suuntaan, räpsimme muutaman kuvan hotellista ja kuljimme sen läpi ostoskeskuksen puolelle. Kierrosta jatkettiin pienen shoppailutuokion jälkeen taas ulkoilmassa, kun kävelimme lahden reunustaa pitkin Merlion-patsaalle.

DSC_2929
DSC_2933
DSC_2942
DSC_2947
P9285265
Marinabay1
P9285297
DSC_2988
Marinabay3
DSC_2994
DSC_3008
DSC_3019
P9285328
P9285340
Marinabay2
DSC_3023
DSC_3037

2 vastausta artikkeliin “Marina Bay päivällä: Shoppes ja Gardens

  1. Mekin kävimme tuolla – vaikka olimme kaupungissa vain yhden iltapäivän lentojen välillä! (Olimme käyneet Singaporessa aikaisemminkin ja mietimme, että nyt käydään jossain uudessa paikassa.) Louis Vuittonin myymälä jäi mieleen, ihan rakennuksena ja taidenäyttelynä, vaikkemme Louis Vuitton -faneja olekaan. Ja se, että hienoon hotellin sisääntsekatessa olisi pitänyt jaksaa olla yli 30 henkeä per vastaanottovirkailija jonoissa iltapäivällä!

    1. Olisi melkein pitänyt itsekin piipahtaa siellä liikkeessä, mutta ei tullut mieleenkään! Rakennus oli kyllä upea, ehdin vähän aikaa ihailla sitä ulkoa päin ennen kuin lähdimme jatkamaan matkaa. Näyttävää aluetta kaiken kaikkiaan 🙂 Ja juu, ihan järkkyä se hotellin vastaanotto!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: