Gardan kierroksella: Limone ja Salò

Vähän on taas tullut väliä Italian reissun postauksissa, mutta jatketaan sieltä minne jäätiin eli Gardalle! Ihana Sirmione oli siis ensimmäinen etappimme Garda-järvellä ja sieltä matka jatkui kohti järven ehkä tunnetuinta matkakohdetta, Rivan kaupunkia. Matkalla nautittiin tietenkin upeista maisemista, joita olisi halunnut pysähtyä kuvaamaan vähän väliä. Gardalla ei kuitenkaan ole samalla tavalla pysähdyspaikkoja tien poskessa kuten Comolla, joten järven länsireunaa matkatessa pysähdyimme yhden järvihotellin parkkipaikan lisäksi Salòssa ja Limonessa.

Garda3
P7093533
Garda1
P7093532
P7093527
P7093505
Garda2
P7093507

Limonessa auto laitettiin ihan maksulliseen parkkiin, jotta voisimme käydä jätskillä satamassa. Limone on rinteeseen rakennettu pieni kylä, jonka sydän on rantakatu, jonka edustalla on myös pieni satama. Maisemat Limonessa ovat jylhät kuten kuvasta näkyy ja kuten Gardalla yleensäkin, turisteja riitti keskeisimmillä paikoilla muitakin kuin me. Kiva oli kuitenkin pysähtyä sympaattisessa Limonessa!

Garda6
P7093568
Garda4
P7093553
Garda5
P7093561

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Gardan kierroksella: Limone ja Salò

  1. Kauniita kuvia! Mun mielestä Limone oli tosi symppis ja vaikka populaa pääkadulla rannassa riittikin, niin onneks sivukujilla oli jo paljon väljempää 🙂

    1. Kiitos Annika! Ihan totta, mekin kierreltiin aluksi hieman sivukatuja ja ne oli lähes autioita, joten rantakadun vilinä yllätti! 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: