Brooklyn Heightsin näköalapaikalla

Viimeisenä päivänä ajeltiin metrolla vielä sen verran, että kävimme Brooklynissä sekä Brighton Beachilla että sitä ennen Brooklyn Heightsin näköalapaikalla. Jäimme kyydistä Clark Streetin asemalla, mistä on vain muutaman korttelin matka rantakadulle, joka kulkee suuren autotien yläpuolella. Näkymät ovat East Riverin yli Manhattanin eteläkärkeen ja Brooklynin sillalle. Ei yhtään hassummat lenkkimaisemat joillakin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idylliä rikkoo tietenkin hieman se, että alapuolella on epämääräinen työmaa (ja onneksi myös melko symppis pop-up pool). Muutoin Brooklyn Heights näytti nopealla silmäyksellä varsin viihtyisälle alueelle, voisin vaikka muuttaa tuonne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 vastausta artikkeliin “Brooklyn Heightsin näköalapaikalla

 1. Hauskan näköistä! Vähemmän hauskaa niille, jotka ovat juuri tuona päivänä kiivenneet noihin NYCin pilvenpiirtäjiin katselemaan maisemia… Puolitoista kuukautta sitten NYCissä Iiro minua odotellessaan meni juuri tuollaisena päivänä Empire State Buildingiin ja oli ilmeisesti hieman toivomisen varaa maisemissa. 🙂

  1. No sanopa muuta! Meidän hotellissa oli pieni ryhmä sveitsiläisiä harrastelijavalokuvaajia ja heidän Top of the Rockin reissu meni hieman pieleen sumun takia…

 2. Ihan huiput sivut sinulla! Oma NY:n matka on edessä ja majoitus enää puuttuu. Onko sinulla antaa hotellisuosituksia? Hakusessa on kohtuuhintainen ja siisti hotelli, suht lähellä keskustaa.

  1. Voi kiitos Ellu! 🙂 Hotellikysymys Nykissä on aina vähän hankala. Pääsääntöisesti hinta-laatusuhde on huono, joten joku keskihintainen, vaikkapa 300e yötä maksava hotelli voi kuitenkin olla vähintäänkin hyvin vanha ja kulunut. Sitten jos taas puhutaan jostain alimman sesongin ajasta, tammikuun lopusta, niin ihan midtownista voi saada jopa tasokkaan hotellin 150e:lla per yö. Vaihtelu on siis melkoista! Uuden vuoden aikaan lähimpänä keskustaa olevan hotelli 150e:lla per yö oli Brooklynissä… Viime kesänä maksoimme noin 100e per yö Times Squarella olevasta Carterista, mutta se on kyllä kulunut ja hieman ankea. Mutta toimi ihan hyvin sijaintinsa puolesta ja lähinnä käytiin siellä vain nukkumassa.

   Olen ajatellut tehdä jonkinlaiset Nykin majoitukset -postuksen tässä joku kerta, joten ehkä siitä olisi sulle jotain apua, jos matkasi ei ole ihan piakkoin 🙂

   1. Kiitos vastauksesta. Lueskelinkin eilen illalla jo kirjoittamiasi hotellipostauksia. Oma reissu on elokuun lopussa ja alustava varaus yhteen hotelliin on tehty. Etsiskelemme kuitenkin vielä eri vaihtoehtoja ja Airbnb:stä löytyy mukavia asuntoja. En tuota kuitenkaan ole aikaisemmin käyttänyt ja mikäli olen ymmärtänyt oikein, niin NY:ssä asunnon vuokraus alle 30päiväksi on kiellettyä…hiukan kyllä houkuttelisi tuo vaihtoehto.

   2. Minullakaan ei ole kokemuksia asunnon vuokraamisesta (toistaiseksi), mutta niin moni vuokraa lyhyeksikin ajaksi, että noinkohan tuota sääntöä noudatetaan kovin tarkasti tai olisiko siinä joku porsaanreikä? Pakko kyllä kokeilla joskus 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: