Sumuinen pikku-Venäjä, Brighton Beach

Viimeinen päivämme New Yorkissa ei sujunut ihan toivotulla tavalla, kuten jo aikaisemmin kerroinkin. Siksi päädyimme hieman eri paikkoihin, kuin mihin olimme menossa. Lähdimme taittamaan pitkää metromatkaa Coney Islandille, mutta päädyimmekin muutaman kilometrin eri kohtaan Brighton Beachille. Ei se nyt ihan huono käänne ollut, sillä pikku-Venäjään oli hauska päästä kurkistamaan. Ja olisi ollut mielenkiintoista kierrellä katuja muutama korttelin enemmänkin, ellemme olisi taistelleet aikaa ja sadetta vastaan.

Heti metroaseman ulkopuolella pääsi hyvin jyvälle, mihin päin maailmaa juuri saavuttiin. Ruokakaupan edustalla myytiin venäläisiä leipomuksia ja kyltit olivat yhtäkkiä kyrillisillä aakkosilla. Ihmiset olivat hieman erinäköisiä ja sääkin oli kliseisen harmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suuntasimme heti Brigton Beachin boardwalkille, joka jatkuu aina Coney Islandille saakka. Jos aikaa olisi ollut, olisimme kävelleet puulaituria pitkin haluttuun päämääräämme, mutta nyt se ei ollut valitettavasti mahdollista. Vielä parempi olisi ollut, jos olisimme ehtineet istahtaa lounaalle johonkin venäläisravintolaan. Ensi kerralla sitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: