Viimeiset ostokset ja lihaisaa menoa

Eilen oli viimeinen kokonainen lomapäivä ja se pyöri hyvin pitkälti viimeisten ostosten ympärillä, tosin samalla kuikuillen muutakin kuin kauppoja. Aloitimme päivän Century21-aletavaratalosta (eli törkytuvasta eli törkkiksestä), jossa meillä oli selvät sävelet: Antti etsii itselleen häihin sopivan puvunpaidan ja minä häihin sopivan pikkulaukun. Molemmat löytyi, mikä ei ole sinällään ihme, sillä törkkiksestä löytyy yleisesti vaikka mitä. Ja edullisesti. Harhaannuttiin sitten ostamaan molemmille vielä metro walk -henkiset lenkkarit.

Törkkiksestä kävelimme minun toiveesta Wall Streetin ympäristöön. Pidän alueesta jostain syystä paljon, ja erityisesti hieman usvaisella säällä. Harmaan kiiltävät pilvenpiirtäjät katoavat hienosti pilvisumuun ja keltaiset taksit korostuvat entisestään. Tällä kertaa pörssin edessä kuhisi hillittömästi japanilaisia padit kädessä kuvaamassa ja matkan varrella oli alkanut hieman satamaan, joten jatkoimme melko pian matkaa. Olimme menossa satamalaitureiden suuntaan, kunnes alkoi satamaan täysillä ja pakenimme takaisin metroaseman suojaan. Päätimme skipata laiturit ja ajoimme sadetta pidelläksemme Herald Squarelle.

d52

Perillä nousimme metrosta kätveästi Manhattan Mall:n edessä, joten piipahdimme sisään ostamaan vielä puuttuvat VS:n alustvaatteet ja Sephoran meikit. Sen jälkeen päätimme mennä hieman lepäilemään ja pikaiselle lounaalle Macy’sin eli Macyn putiikin yläkertaan. Osa tavaratalon portaista on ihania puisia, osa tosi kapeitakin!

d54

Lounaan jälkeen otimme suunnaksi 2nd Avenuen ja East Villagen, jossa kävimme edelliseltä kesältä tutuksi tulleessa levykaupassa. Antti selasi levyjä ja minä istuin tuttuun tapaan kaupan edessä olevilla pehmeillä nahkatuoleilla ja pidin seuraa ostoskasseillemme. Kaupasta lähdettiin tällä kertaa tyhjin käsin, mutta East Villagessa on aina hauska kävellä ympäriinsä.

d53

Illalla päätimme ottaa satamalaiturien kanssa uusiksi, sillä sade oli päättynyt siihen yhteen kuuroon. Suuntasimme South Street Seaportiin tunnetulle laiturille numero 16, missä aikaisemmin oli monista Brooklyn Bridge -kuvista tuttu ravintola/ostari. Nyt kyseinen rakennus oli lähes purettu! Mutta kivoja kuvia alueelta sai ja näkymät oli hienot sekä sillalle, Brooklyniin että Manhattanin usvaan katoaviin pilvenpiirtäjiin.

d51

IMG_20140515_231537

IMG_20140515_231613 IMG_20140515_231721

Viimeisen illan kruunasi tälläkin kertaa mässäily Virgil’s Real BBQ:ssa Times Squarella. Jaoimme tälläkin kertaa yhden annoksen, mutta emme tälläkään kertaa jaksaneet syödä sitä ihan kokonaan. Valitsimme omaamme ribsejä, brisketiä, ranskalaisia ja cole slawta ja mukaan tuli myös ihanaa maissileipää. Kyllä oli taas hyvää!

d55

Ennen kotiinlähtöä kiertelimme vielä 8. ja 9. avenuen tienoilla teatterialueella ja piipahdimme ostamaan jugurttijätskiä. Ihan täydellinen New York -ilta, kyllä jää taas ikävä!

IMG_20140515_231805

8 vastausta artikkeliin “Viimeiset ostokset ja lihaisaa menoa

 1. Voi ihana loma ollut teilläkin! Kyllä kevät on jotenkin ihanaa aikaa matkustaa 🙂 Söin muutes tuota samaa Pinkberryn jugurttijätskiä Lontoossa. Ilmeisesti siis jokin kansainvälisempi yritys? Mun täytyy kyllä heti googlettaa. 😀

  1. Pinkberry oli mulle uusi tuttavuus tai ainakaan en muista käyneeni aikaisemmin. Tosin olen huono näissä jätskijutuissa, ei pysy mikään mielessä 😉 Hyvää oli! Ja ilmeisesti sitten kansainvälinen yritys, pitäspä käydä itsekin katsomassa…

  1. Jöllöttimiä, heh, nytpähän tiedän miksi niitä kutsutaan 😉 Mä maistoin niitä ekaa kertaa, mutta muistelenkin, että ehkä näin ne just samana päivänä sun IG-kuvassa? Paikka oli kyllä ihan random, käveltiin ohi just kun kerrankin teki mieli jälkiruokaa 🙂

 2. Instassa kuvia jo katsellessa mietin, että NY on varmasti sellainen kaupunki, että kuvia voisi räpsiä joka askeleella kun aina jotakin uutta ja mielenkiintoista pärähtäisi silmien eteen. Kyllä tässä on taas matkakuumetta länteen kasvatettu isolla urakalla! 🙂

  1. Ihan totta! Melkein hävetti postata niin paljon kuvia instaan, mutta hankala oli valita vain muutamaa 🙂 Ja vielä löytyis kamerasta vaikka mitä…

 3. Haha, mahtavia reissunimiä teillä oli noille paikoille! 😀 Ja pakko sanoa että Century21 on just mahtava paikka tuommoisiin tavoitteellisiin pyrähdyksiin, meilläkin se on listalla mutta tosin heti matkan alussa, niin ei sitten kokoajan jyskytä takaravossa että shoppaileen!

  1. Heh, joo, niitä kertyy eri reissujen myötä ja osa on tullut muiden suusta ja jäänyt meilläkin käyttöön 🙂

   Meillä oli ihan sama suunnitelma, heti reissun aluksi kaikki ostokset ja sitten vaan hengataan, mutta toisin kävi, kun säät oli niin mielettömän hyvät alkulomasta 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: