Värikäs ja rosoinen Wicker Park

Chicagon lomamme kesti vain kaksi kokonaista päivää, joten ihan koko kaupunkia emme ehtineet siinä ajassa kiertämään. Keskustan eli The Loopin lisäksi teimme täsmäiskun yhteen kaupunginosaan ja pienen googlettelun jälkeen valitsimme Wicker Parkin. Odotettavissa oli teollisuushenkistä rosoisuutta, värikkäitä yksityiskohtia ja hipstereitä. Ja kaikki toteutui!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolistelimme aamumetrolla perille ja lähdimme kävelemään pääkatua pitkin. Tarkoituksena oli kävellä hieman ja käydä jossakin sopivassa paikassa aamupalalla. Päädyimme syömään The Bongo Roomiin, jonka mielettömistä pannareista olikin jo juttua aikaisemmin (ja vielä enemmän ruokablogin puolella!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamupalan jälkeen törmäsimme tv-sarjan kuvauksiin, josta myös kerroin jo heti reissun jälkeen. Maanantaiaamuna oli hieman hiljaista yleisesti ottaen, mutta kävimme nopeasti pyörähtämässä yhdessä levykaupassa. Lopun ajan haahuilimme lähinnä pääkadulla, kunnes päätimme pikavisiittimme ja hyppäsimme takaisin keskustaan vievään metroon. Hauska pyrähdys kaiken kaikkiaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 vastausta artikkeliin “Värikäs ja rosoinen Wicker Park

  1. Wicker Park näyttää tosi kivalta! Me ei taidettu sillä alueella olla ollenkaaan, mikä nyt harmittaa hulluna, sillä muistin vasta nyt että teininä mun superlempparileffa oli Wicker Park, mikä oli tietty aivan ihana! No, onpahan ainaki yks syy lissää lähtä uudelleen Chicagoon!

    1. No ihan todella hyvä syy lähteä uudelleen Chicagoon! Mekin mentiin Wicker Parkiin melko summassa, kun edellisenä iltana saatiin idea lähteä aamupalalle ”jonnekin paikallisten huudeille” ja sitten katottiin minne pääsee kätevästi metrolla 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: