Kuvauspaikalla Chicagossa

En tiedä mistä alkaisin hienon reissumme postaukset, sillä kuvia on paljon ja kahden viikon aikana ehti tehdä ja nähdä vaikka mitä. Ja lisäksi paluu arkeen on ollut jossain määrin ahdistavaa ja erityisesti se, että nyt se ihana kauan odotettu reissu on ohitse. Ei huvittaisi tehdä oikein yhtään mitään, paitsi katsoa flegmaattisena telkkaria ja muistella kahta edellistä viikkoa. Onneksi sentään maailman ihanin koira kyöhnää kainalossa ja palauttaa todellisuuteen: koti on edelleen rakkain paikka. Ja Suomikin alkaa olla muutamien kuukausien päästä ihan siedettävä, heh.

Aloitetaan siis jostain, mihin on helppo kiinnittyä muutamaksi minuutiksi keskellä arkista maanantai-iltaa. Niin paljon kun olemme Jenkeissä liikkuneetkin, törmäsimme vasta nyt ensimmäistä kertaa kadulla kuvausryhmään. Tarkemmin ottaen olimme Chicagon hipsteriseuduilla Wicker Parkissa ja olimme juuri syöneet överin aamupalan Bongo Roomissa.

Astelimme mahat pulleina kadulla tarkoitusena katsella vielä hieman aluetta ennen paluuta keskustaan. Pääkadun varrella alkoi pian olla melko tiivis tunnelma, sillä suuret pakettiautot olivat tukkineet kaikki tienvarret. Huomasimme pian, että monessa autossa oli NBC:n logo ja aloimmekin varovaisesti odottamaan kuvauspaikan ilmaantumista minkä kulman takana tahansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7-Elevenin kulmilla näimme sitten ihmisen kokoista nukkea köytettävän puuhun ja arvasimme olevamme perillä. Jäimme tietenkin seuraamaan kuvausryhmän touhuja (osa mm. sahasi läheisistä puista pois oksia häiritsevistä paikoista) ja pian paikalle alkoi pysähtyä myös paikallisia, jotka tiedustelivat meiltä kuvattiinko paikalla jotain elokuvaa. Emme tienneet, emmekä viitsineet kysyä. Korttelin liepeillä parveili kymmeniä tuotantoyhtiön ihmisiä ja erilaisia katoksia ja rekvisiittoja kannettiin kauempaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Homma eteni kuitenkin sen verran hitaasti, että päätimme jatkaa matkaa. Arvelimme, että kyseessä voisi olla vasta Suomessakin alkanut The Chicago Code -sarja. Myöhemmin hotellilla selvisi jostain sosiaalisen median kätköistä, että kyseessä oli NBC:n uutuussarja Chicago P.D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 vastausta artikkeliin “Kuvauspaikalla Chicagossa

  1. On kyllä omalla kohdalla ainakin ihan vakio, että jenkkireissulla sattuu jollekin kuvauspaikalle 😀 Queen Marylla kuvattiin the Last Ship tv-sarjaa ja Griffith Parkin Observatoriolle ei päässyt meidän siellä ollessa.. minkäs muunkaan syyn takia, kuin kuvausten 😀

    1. Noniin! Kaikilla muilla on siis kuvauspaikkoja tullut vastaan paitsi meillä 🙂 Ne on kyllä ihan mielenkiintoisia, varsinkin jos pääsis oikein kunnolla seuraamaan varsinaista näyttelytyötä. Kulissien pystyttäminen ei ollu ihan niin jännää 😉

      1. En itsekään ole päässyt näkemään varsinaista näyttelemistä/kuvaustilannetta, kulisseja ja kuolleiksi maskeerattuja vain 🙂 oli ne hurjia! Olis kyllä kiva nähdä ihan sitä varsinaista työtäkin.

  2. Tsempit paluutunnelmiin! Tulee uusia hienoja reissuja 🙂 Mäkään en muuten koskaan ole sattunut minkään kuvausten keskelle. Varmaan ihan hauska kokemus.

    1. Kiitos, tsemppiä tosiaan tarvitaan, sillä kaipuu takaisin reissun päälle on melkoinen 🙂 Oli kyllä hauska törmätä kuvauksiin, vaikkei mitään äksöniä nähtykään 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: