Chicago päivä 2: Wicker Park ja shoppailua

Toinen päivä Chicagossa oli taas täynnä hyvää ruokaa ja uusia kadunkulmia. Hyppäsimme heti aamusta metroon ja matkustimme Wicker Parkiin, jossa oli tarkoituksena syödä jotain pientä aamupalaa ja kävellä muutama kadunkulma, jotta nähdään lyhyellä visiitillämme muutakin kuin keskustaa. Päädyimme sattumalta Bongo Room -nimiseen ravintolaan, joka oli täynnä aamupalaruokailijoita, vaikka kello oli kymmenen maanantaiaamuna. Saimme viimeisen vapaan pöydän ja meidän jälkeen ovelle muodostui jopa jono.

Aamupalalista oli herkullinen ja kaikki annokset näyttivät valtaville. Me tilattiin molemmille pannareita ja tajuttiin vasta liian myöhään, että yksi annos on tosiaankin niin suuri, että puolikas olisi (täälläkin) riittänyt mainiosti emmekä olisi saaneet sitäkään syötyä kokonaan. Oma valkosuklaa-caramel pretzel pannariannokseni oli todella överimakea, mutta hyvä sellainen. Tosin annos lannisti minut jo ennen ensimmäistäkään kokonaista pannukakkua. Monet ottivat loput ruuasta mukaan.image

imageAamupalan jälkeen jatkoimme pääkatua eteenpäin ja ihmettelimme kadun varteen pysäköityjä rekkoja. Kulman takana saimme vahvistuksen epäilyllemme: täällä kuvataan jotain leffaa tai tv-sarjaa. Jäimme hetkeksi seuraamaan valmisteluita ja hetken päästä muitakin kertyi paikalle. Jatkoimme kuitenkin matkaa, sillä kuvaukset näyttivät alkavan vasta myöhemmin. Hotellilla saimme selville, että kyseessä oli NBC:n uuden sarjan kuvaukset.image

Päivä jatkui tehoshoppailulla Chicagon pääostoskadulla sekä hieman överillä sushilounaalla: 13$ lounas sisälsi tarjottimen täydeltä syötävää sekä misokeiton. Tosin tankkaus tuli ihan tarpeeseen, sillä tehoshoppailu on yllättävän uuvuttavaa eikä asiaa auta tammikuiset alennusmyynnit.image

Illalla kävimme vielä kävelemässä lumisateisessa jokimaisemassa (kaunista, mutta niiiin kylmää!) ja syömässä telkkarista tutussa Billy Goat Tavernassa. Tosin, koska olimme vähän huonosti suunnitelleet reissuamme ennakkoon (eli emme juuri ollenkaan), menimme vahingossa samalla suunnalla sijaitsevaan ketjun toiseen ravintolaan, emmekä siihen kuuluisaan. Cheezborger on toki varmasti sama jokaisessa paikassa!image

Huomenna on taas matkustamisen täyteinen päivä, sillä lähdemme hotellilta aamulla ja olemme perillä Punta Canassa myöhään illalla, mikäli kaikki sujuu aikataulun mukaisesti. Olemme resortissamme netin ulottumattomissa, joten kuullaan seuraavan kerran mahdollisesti Santo Domingosta!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: