Perillä ollaan!

Hyvää yötä täältä merten takaa, yksi aikaerosta kärsivä on tuttuun tapaan valveilla neljän aikaan aamuyöstä ja odottelee aamua. Eilen olin niin väsynyt kaikesta matkustamisesta, että kaaduin illalla sänkyyn ja nousin muutamaa herätystä lukuunottamatta vasta kahdeksalta. Matka tänne oli melko lailla vastoinkäymisten taival, sillä melkein ihan kaikki meni jossain määrin pieleen. Meillä oli (liian) tiukka vaihtoaika JFK:lla ja huonoa tuuria vaikka missä, mikä pienensi mahdollisuuksiani ehtiä Chicagon koneeseene. Mutta, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, ehdimme koneeseen ja pääsimme perille, vaikka kone hajosi siinä välissä ja oli taas yksi vastoinkäyminen lisää. Perillä Chicagossa saimme kuitenkin melko kivan näkymän huoneeseemme ja hyvin nukutun yön ja hyvin syödyn aamupalan jälkeen olimme taas kuin uusia ihmisiä.image

imageMeillä on aikaa Chicagossa harmittavan vähän, kaksi kokonaista päivää. Kaupunki vaikuttaa mitä hienoimmalle, sillä se on yhtä aikaa elävä, mutta ei liian ruuhkainen, urbaani mutta ei liian iso. Keskustassa pääsee hyvin kävellen paikasta toiseen, mutta jos jalkoja väsyttää, niin aina voi hypätä katujen yllä kulkevaan metroon.image

imageEnsimmäisenä päivänä lähdimme haahuilemaan kaduille ja kävelemään keskustaa eli Loopin aluetta ristiin rastiin. Kävimme mm. Millenium Parkissa ja räpsimme kuvia silloista ja teattereista. Ja tietenkin siitä metrosta, kun se tekee 90-asteen käännöksen rakennusten välissä.image

imageSöimme sekä aamupalan, lounaan että illallisen. Harvinaisen paljon meille, mutta päätimme, että meidän pitää nyt lyhyessä ajassa ottaa kaikki irti myös ruuna suhteen. Kävimme pikaisesti shoppailemassa (lämmittelemässä sisätiloissa, sillä Windy City on nimensä veroinen ja pakkasella aika jäätävä) ja nyt matkalaukku on jo saanut kasan uusia vaatteita ja muuta kivaa.

Ensimmäisen päivän jälkeen Chicago saa siis paljon plussia, mutta miinusta siitä, että teitä suolataan niin rajusti, että housujen lahkeet ovat polviin asti ihan järkyttävän näköiset!

Seuraa reissua instagramissa @auringonalla!

8 vastausta artikkeliin “Perillä ollaan!

 1. Uskaltaudutteko Willis Towerin lasiulokkeisiin 🙂 Sieltä ylhäältä on aikas buenot näkymät. Ihanaa reissua teille, täältä kotisohvalta seuraillaan mielenkiinnolla

  1. Jätettiin tällä kertaa korkeat tornit väliin ja pysyttiin maan kamaralla, mutta ne lasiulokkeet ois varmasti ollu aika huimat! Seuraavalla kerralla sitten 🙂

  1. Heippa Santo Domingosta! Majoituttiin Hilton Garden Innissä, ihan keskustassa. Tammikuun loppupuoli on varmasti vuoden edullisinta aikaa, sillä maksettiin kolmesta yöstä muistaakseni alle 200€, jopa tyyliin 160€ 🙂

   1. Nyt oli Bookingilla aivan mahtavia tarjouksia, joten onnistuttiin saamaan Palmer House Hiltonista myöskin kolme yötä kutakuinkin tuohon samaan hintaan kuin te 🙂 Jipii!! Siellä on varmasti hyvä kölliä jetlag pois ja lähteä huristelemaan kohti länttä ensi kesänä ❤ Can't wait!

 2. Ollaan suunnittelees just roadtrippii Yhdysvaltoihin, joskin länteen! Bongasin vaan sun blogin ja Chicagon.. Se ja Detroit nimittäin houkuttais. Josko sitten seuraavalla reissulla. 🙂 Kiva kuitenki kuulla just täältäkin vähän kokemuksia sieltä!

  1. Hei ja tervetuloa lukijaksi! Mukava kun löysit blogini pariin, sillä Chicagosta tulee olemaan useampi postaus lähiaikoina, kunhan kotiudumme reissusta 🙂 Oli kyllä kiva kaupunki! Ja länsirannikon postauksia löytyy tuosta Roadtrip-kohdasta, sekin oli huippu reissu!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: