Montenegron tunnelmallisin baari, Casper

Maailmalla tulee vastaan vaikka minkälaista baaria ja vaikka olisikin sellainen nukkumatti kuin minä, niin tunnelman vuoksi joskus täytyy uhrata yöunia baareilulle. Tunnelmallisin baari tähän mennessä on löytynyt Montenegrosta, Budvan vanhasta kaupungista.

Baarin nimi on Casper ja elokuinen tunnelma oli sekä lämmin että rento. Ulkoilmabaarissa istuttiin sohvilla ja tuoleilla isojen puiden katveessa. Puihin oli kiinnitetty pienten valojen lisäksi hauskoja kylttejä tyyliin ”varokaa kissaa”. Kävimme kyseisessä baarissa viikon loman aikana kolmesti, mikä on ehdoton ennätys!

Baarissa esiintyi vierailevia dj:tä ja olipa ainakin viime vuonna joukossa joku suomalainenkin. Tavallisina iltoina musiikki oli pehmeää ja sopi loistavasti tummaan Välimeren yöhön, joka ei viilene ennen aamua.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: