Pikaterveiset Pargasta, Kreikan auringon alta

Kalimera! Pääsimme kuin pääsimmekin pitkän matkustamisen ja odottelun jälkeen Pargaan. Perillä olimme kolmen aikaan aamuyöstä, joten matkustusaika oli yhteensä 18 tuntia, huimaa! Koneemme oli vielä 3 tuntia myöhässä ja lisäksi odottelimme hieman bussikyytejä yön pimeydessä, sillä hotellille ei pääse pienten teiden vuoksi tavallisella bussilla.

Mutta nyt olemme täällä, ihanan lämpimän auringon alla, missä ruoka on tuoretta ja herkullista ja ainoana aktiviteettina on päättää mihin rantapyyhkeensä asettaa ja mitä muuta mukavaa tekisin loman aikana. Ensivaikutelma Pargsta on todella positiivinen ja paikka on kuin postikortti. Ja sitä rauhallista ja mukavaa elämää, mitä lähdimme hakemaan, olemme saaneet kokeilla jo kokonaisen päivän verran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään kävimme hieman patikoimassa, huomenna suuntaamme lähisaarille. Perjantaina on Albanian vuoro. Vaikka kone onkin mukana ja tällä hetkellä hotellin verkko toimii moitteettomasti, epäilen hieman, että sittenkään pääsen päivittelemään blogia kovin usein. Aurinko odottaa uima-altaalla, nähkääs. Tässä kuitenkin muutama kuva eiliseltä, lisää on luvassa myöhemmin!

 

 

Välimeren aamupala on ihan parasta! Tuore leipä lähikaupasta, tomaatit, suolainen juusto…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Eikä ”grillilautasessakaan” ole mitään vikaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: