Eka ilta Nykissä: SoHo ja Bryant Park

Saapumisemme New Yorkiin ei siis ollut mitenkään vautsivau, vaan olin jopa hieman lannistunut vallitsevasta säästä ja ikävästä Floridan lämpöön. Lepäilimme iltapäivän hotellilla ja hämärän tullen päätimme kuitenkin reipastua ja lähteä SoHoon ostoksille (= etsimään minulle lämpimämpää takkia jotta kitinä loppuisi).

Emme olleet ainoita lauantai-illan shoppailijoita ja kadut olivat tulvillaan alennusmyynneissä pyöriviä ihmisiä. Viivyimme ensimmäisessä kaupassa, Banana Republicilla ainakin tunnin: alennukset olivat paljon paremmat kuin ensisilmäyksellä ymmärsimme ja kumpikin meistä lähti ensimmäisen ostoksen jälkeen vielä toiselle kierrokselle ja mies teki tosi hyvän alelöydön. Poistuimme kaupasta muutaman kassillisen kanssa ja suuntasimme vielä muutamaan saman kadun varrella sijaitsevaan kauppaan. Mies kerrytti vaatekaappiaan niissäkin ihan ansiokkaasti.

SoHon ostoksien jälkeen päätimme jatkaa matkaa vielä pohjoisemmaksi ja jäimme metron kyydistä jossain Times Squaren tuntumilla. Olimme kävelemässä Bryant Parkin ohi (koska olisin käynyt vessassa kirjastolla, mutta se oli jo suljettu!), kun muistimme puistossa olevan luistinradan ja joulumarkkinat. Bryant Park on muutenkin ihanan tunnelmallinen pikkupuisto, mutta nyt se näyttii jokseenkin maagiselle. Edes räntäsade ei pystynyt pilaamaan sitä pienten valojen, tummien puidenrunkojen ja korkeiden pilvenpiirtäjien luomaa utopista tunnelmaa. Silloin minä muistin taas, miten rakastan New Yorkia!

PC301678PC301681

PC301684

PC301685

PC301688

Illan kruunasi nopea pizzaslice tutussa paikassa, jonka jälkeen olimme niin väsyneitä, että emme jääneet pyörimään Times Squarelle metroasemaa enempää vaan matkustimme takaisin Brooklynin puolelle ja kokeilimme jännityksellä tuleeko hotellin suihkusta lämmintä vettä: sinä iltana oli hyvä tuuri ja pääsimme lämpimään kylpyyn!

PC301692

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: