Hieman viileä High Line

High Linen kävelykatu oli suunnitelmissa kokea jo edellisellä reissulla, joka ajoittui vuodenaikana loppukesän lämpöön. Olisi kannattanut pitää siitä kiinni, sillä siirsimme lopulta ajanpuutteen vuoksi kyseisen nähtävyyden seuraavalle reissulle, emmekä arvanneet, että se ajoittuisi kylmimpään talveen. Eihän sinne olisi nytkään ollut pakko ängetä, mutta koska olimme jo päättäneet asian, nousimme urheasti rappuset ylös entiselle ilmaradalle ja nykyiselle lenkkeily-/kävelykadulle.

Jos maan pinnalla kävi viiltävän kylmä viima, ei se hieman ylempänä ainakaan hellittänyt. Nousimme High Linelle sen alkupäässä Meatpackin Districtillä, missä sijaitsee myös reitin ehkä tunnetuin kohta, kun katu menee hotellin ali. Kävelimme siitä läpi ja ihailimme hetken sekä maisemia että muutamia urhoollisia newyorkereita, jotka reippailivat juosten ja venytellen trikoissaan. Minä palelin pipo- ja kaulahuiviröykkiön alla nenä valuen ja päätin että menemme heti seuraavasta kohdasta alas. Kävelimme High Linella siis maksimissaan 100 metriä. Vannoin, etten mene kyseiseen paikkaan uudelleen alle 20 asteen lämpötilassa 😉

PC301749PC301752

CIMG4302

PC301754

CIMG4304

PC301755

PC301761

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: