Sunnuntaiaamu Carrien kotikulmilla

Listallani 50 tekosyytä matkustaa New Yorkiin löytyi mm. Sinkkuelämää-Carrien kotitalon portaat tai ainakin samantyyppisten brownstone-maisemien ihailu. Lähdimme toteuttamaan haavetta sunnuntaina heti aamusta, matkalla High Linen kävelykadulle.

PC301725

Jäimme Christopher St – Sheridan Sq -pysäkillä pois ja lähdimme kävelemään pitkin West 4th Streetiä pohjoiseen kunnes törmäsimme Perry Streetiin, jonka varrella Carrien talo sijaitsee. Huomasimme oikeat rappuset jo kääntyessämme, sillä niiden eteen oli viritetty kettinki ja valokuvien ottaminen portailla oli kielletty. Samassa yhteydessä oli pieni boksi, jossa pyydettiin lahjoittamaan rahaa eläimille, mikäli kuitenkin haluaisi kuvia räpsiä.

PC301737

PC301735

Pakkohan minun oli poseerata hetki, tosin ihan kadulla seisoen eikä varsinaisesti portailla ollen. Lahjoitimme siitä hyvästä muutaman dollarin.

PC301741

PC301744

Satuimme paikalle hyvään aikaan (= aikaisin aamulla), sillä rappusten ympärillä ei pyörinyt muita innokkaita turisteja ja SATC-faneja. Tosin tullessa yksi iso auto pysähtyi rappusten kohdalle ja nappasi kuvan ja lähtiessämme meitä vastaan käveli joukko kameroita kantavia ihmisiä aikeena suunnata juurikin niille portaille. Varmasti suosittu paikka!

Vaikka Carrien talo ei niin kovin kiinnostaisikaan, niin West Villagen kadut ovat kertakaikkisen ihastuttavia brownstone-rakennuksineen, erityisesti kesällä. Talvella kadut ovat luonnollisestikin karumpia, kun puissa ei ole lehtiä, mutta toisaalta jouluaikaan ihmisillä on tunnelmallisia joulukoristeita. Tosin West Villagen koristelut eivät vetäneet vertoja Brooklynin Park Slopelle, joka oli kuin suoraan elokuvista ja satukirjoista!

PC301734PC301733PC301728PC301727

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: