South Beachin keskustassa ja liepeillä

Hotellimme Ocean Spray sijaitsi Miami Beachin keskiosissa. Siitä on noin neljä kilometriä saaren kärkeen ja parisen kilometriä saaren vilkkaimpaan keskustaan eli Lincoln Roadin tienoille. Lincoln Road on osittain suljettu autoilta ja sen varrella on paljon liikkeitä (isoja vaate- ym. ketjuja ja matkamuisto- ym. krääsämyymälöitä), kahviloita ja ravintoloita. Iltaisin katu on täynnä porukkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mid Beachilta hurauttaa keskustaan kätevästi bussilla. Matka kestää kymmenisen minuuttia jos sitäkään, sillä bussi ajaa pääasiassa suoraa tietä. Pysäkit ovat kahden korttelin välein. South Beachin puolella kulkee myös alueen oma paikallisbussi, South Beach Local, joka kiertää saaren eteläosassa varsin kattavaa lenkkiä. Meillä oli bussiliput viikoksi (26$), joten yksittäisten bussimatkojen hinnat eivät jääneet mieleen. Bussilippu on muutenkin kätevin, vaikkei seitsemää päivää sitä käyttäisikään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mid Beachin bussipysäkkimme ympäristö oli kaunista varsinkin iltaisin, kun aurinko alkoi laskea kanaalin taakse. Miamin seutu on muuten täynnä kanaaleja ja seutu näyttää hauskalle varsinkin yläilmoista käsin, kun vettä on joka puolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 vastausta artikkeliin “South Beachin keskustassa ja liepeillä

  1. Hei! Sattumalta osuin lukemaan matkakertomuksiasi miamista. Olen ehkä Miamiin lähdössä niin vähän olisin kysynyt vinkkejä. Mistä bussi kortteja viikoksi pystyi ostamaan ja täytyykö kuskille aina tietää etukäteen kertoa mihin jää? 🙂

    1. Hei kaima 🙂 Muistelen, että ostimme bussiliput lentokentältä, sillä en muista, että olisimme ostaneet niitä muualtakaan. Tulimme nimittäin kentältä bussilla Miami Beachin puolelle. Kuskille ei tarvinnut kertoa etukäteen, että minne jää. Kortit toimivat varmastikin vain paikallisbusseissa, eli silloin niillä saanee ajaa rajattomasti niiden reiteillä. Bussimatkustaminen oli ajoittain hidasta puuhaa (lähinnä Miamin kaupungin laitamilla), kun bussi pysähtyi joka toisessa korttelissa. Miami Beachilla liikkumiseen se oli kätevä ja samoin Beachilta Miamin keskustaan.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: