Miamin keskustassa

Olen jo aikaisemmin paljastanut, ettei Miamin keskusta varsinaisesti tarjoa mitään mielenkiintoista. Tämä havainto perustuu vain yhteen päivään ja hyvin lyhyeen aikaan, joten ehkä olen ollut liian jyrkkä olettamukseni kanssa. Mutta ainakaan minulla ei ole kovinkaan paljoa kirjoitettavaa keskustasta. Lähdimme nimittäin jatkamaan sieltä kohti Little Havanaa hyvin pian ja se on paljon mielenkiintoisempi alue ja ihan keskustan laitamilla.

Miamin keskustassa on sellainen ilmainen kulkuneuvo kuin ilmajuna. Se, mikä tekee ilmajunasta mielenkiintoisen, on sen reitit. Se nimittäin tekee luuppeja eli kierroksia kolmena eri linjana, jotka kohtaavat toisensa tietyillä paikoilla. Juna käsittää yhden tai kaksi vaunua ja se liikkuu automaattisesti ilman kuljettajaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän tarkoituksena oli kulkea sataman suunnalta Omni-asemalta kokonaan toiseen päähän keskustan toiselle puolelle ja samalla saada omanlainen kaupunkikierros, mutta epäonnistuimme lähes täysin. Emme vaan millään saaneet yhdellä asemalla vaihdettua oikeaan junaan, sillä kuulutukset eivät toimineet ja junissa ei lue niiden linjaa. Jouduimme siis menemään sokkona kyytiin ja aina kyseessä oli väärä linja, jolloin meidän piti jäädä pois seuraavalla ja vaihtaa asemaa, että pääsimme takaisin edelliselle asemalle menevään ilmajunaan. Kokeilimme muutaman kerran ja sitten meni hermo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta kieltämättä ilmajunalla oli aika hienoa pujotella pilvenpiirtäjien välissä, sillä radat menee mutkikkaasti ja osa todella ylhäällä. Koska vaunut olivat melko pieniä, oli tunnelma kuin hidastetussa vuoristoradassa (ilman korkeusvaihteluita tietenkin).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: