Kuvia Mid Beachilta

Kirjoittelin juuri Miamin South Beachista ja mieltäni jäi vaivaamaan se, että esittelin pelkästään kyseisen kaupunginosan rantaa. South Beach on kuitenkin kokonaisen ison saaren eteläosa, joten pelkkä ranta se ei ole. SoBen muista alueista kerron sitten myöhemmin!

Tässä vielä kuvia saaren keskiosan rannoista eli Mid Beachin alueelta, jossa hotellimme sijaitsi (n. 42 kadun korkeudella). Hotelliltamme oli vain kadun ylitys ja yksi kortteli Boardwalkille ja siitä yli rannalle. Ranta oli kapeampi kuin Lummus Parkin kohdalla oleva ranta, mutta ehkä samassa suhteessa hieman rauhallisempi. Ranta on kokonaisuudessaan useita kilometrejä pitkä (koko saaren mittainen?) ja sitä pitkin pääsee kävelemään rannalta toiselle. Mitään varsinaisia rajoja ei ole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA MIA-NYC_016

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: