Ocean Driven art decoa

South Beachin suosituimman rannan kohdalla kulkee paikan tärkein näyttäytymiskatu: Ocean Drive. Kadun vartta koristavat useimmat Miamin tunnetuimmista art deco rakennuksista ja toinen toistaan hienommat autot lipuvat ravintoloiden ja kahviloiden terassilla istuvien ihmisten ihailevien silmien ohi. Tunnelma kadulla ja ravintoloissa on kuitenkin rento ja parhaiten lomafiilikseen pääsee tilaamalla kalliin mutta hyvänmakuisen mojiton tai jonkun sen kymmenistä versioista. Ravintoloissa soi lähinnä lattarimusiikki ja ruoka on mutkatonta finger foodia. Hienot puitteet, mutta ei pönötystä? That´s Miami!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka olen aina ihaillut arkkitehtuuria, en tiedä siitä hirveästi mitään. Niinpä jätän art deco -analyysini vähemmälle ja päästän kuvat kertomaan Ocean Driven ja tunnelmaa. Kadun mantereen puolella on siis rivi ravintoloita, kahviloita, liikkeitä ja pieniä uniikkeja hotelleja ja toisella puolella Lummus Parkin korkeat palmut. Niiden jälkeen tulee valkoinen hiekka ja lopulta turkoosi meri. Kaunista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 vastausta artikkeliin “Ocean Driven art decoa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: