Goan rannat: Vagator ja Ashwem

Goan rannoilla siirrytään nyt vilkkaasta Calangutesta väljemmille vesille Vagatoriin ja Ashwemiin. Poikkesimme Vagatorin näköalapaikalla matkalla Ashwemiin, missä taas vietimme rantapäivän. Emme siis pysähtyneet Vagatorin rannalla sen pidempään, otimme vain kuvia ja yritimme houkutella arkaa mutta selkeästi ihmisistä kovin kiinnostunutta kulkukoiraa lähemmäksi rapsutuksia varten.

Vagatorin maisemat olivat jylhimmät kaikista rannoista, joilla kävimme. Itse ranta ainakin vaikutti ylhäältä katsottuna melko rauhalliselta.

Ashwemin rannalla sijaitsi jotenkin todella hippimeininki. Aurinkovarjojen sijaan rannalla oli myös palmunlehväkatoksia ja aurinkotuolit olivat sopivan matkan päässä seuraavista. Rannalla liikkui iso lehmälauma ja saimme oman rantatuolimme alle kovaan ääneen kuorsaavan koiran!

Itse ranta oli Calanguten rannasta poiketen loivasti syvenevä ja tyyni. Goan rannoilla en missään nähnyt paratiisimaista turkoosinsinistä vettä, en myöskään Ashwemissa, mutta näiden rantojen viehätys onkin enemmän hippitunnelmassa.

Ashwemissa oli kaupustelijoiden suhteen erilainen meininki, sillä Calangutesta poiketen, he eivät selvästikään saaneet tulla aurinkotuolien luokse. Jos oikein pinnistän muistia, niin alue taisi jopa olla rajattu hiekkaan piirretyllä viivalla. Juoksimme siis välillä vedestä pikavauhtia ”turvaan”, niin vältyimme kaupustelulta.

Joimme usein tätä paikallista janon vievää juomaa, mutta en nyt millään muista nimeä! Siinä oli ainakin sitruunaa, sokeria ja suolaa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: