Intian symppikset lehmät

Pientä piristystä maanantaiaamuun. Intia on tunnettu vapaana kulkevista pyhistä lehmistään ja se ei ole mikään urbaani legenda. Tosin minä oletin pyhän lehmän kulkevan pitkin huudeja ihan sinkkuna, mutta osoittautuikin niin, että myös pyhät lehmät ovat laumasieluja ja hengailevat usein isoissakin porukoissa.

Rannalla kulkevat lehmälaumat olivat usein hyvin symppiksiä ja hyvän mielen tuojia: jengi kävelee aikansa ja sitten pysähtyy ottamaan aurinkoa rantahietikolle. Olenpa kuullut, että joskus lehmät saattavat pussailla pahaa-aavistamattomia rantahietikolla makoilevia turisteja!

Sen sijaan joskus oli hieman jopa pelottavaa, kun suuri lehmälauma rynnistä yhtäkkiä kulman takaa kapealla kujalla: minne pääset pakoon ettet jää jalkoihin. Onneksi Calanguten kadut ovat suht leveitä ja niiltä löytyy usein myös jonkinlaista pientaretta.

Klassinen kokemus, lehmä auton/bussin/junan edessä ja tuntien odotus sen siirtymiseksi jäi kokematta. Ehkä se on urbaani legenda?

2 vastausta artikkeliin “Intian symppikset lehmät

  1. Terve, pitkästä aikaa. Oletko huomannut virheen? Kun yritän päästä kohtaan Kuuba, niin menee kohtaan Intia.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: