Italialainen ruoka, syy lähteä Roomaan nälkäisenä

Olenko vielä muistanut hehkuttaa italialaista ruokaa? En? Miten voi olla mahdollista? Ehkä edes jäätelöä? Unohdus täytyy johtua siitä, että ruokablogin puolella reissun syömiset esiteltiin jo aikaa sitten. Kaikki nälkäiset silmät kiinni, seuraa iso kasa kuvia, jotka tihkuvat oliiviöljyä ja hiilihydraatteja!

CIMG3125_2 CIMG3374_2 2 CIMG3292

CIMG3388 2 CIMG3391

Matkakohteina sekä Berliini että Rooma olivat ruokamatkailijan näkökulmasta erinomaisia. Berliinistä onkin esitelty jo aamupalaa ja kebapia, jotka olivat hyvin leimallisia sekä koko kaupungille että meidän reissulle. Ensi kerralla lupaan syödä muutakin (tosin syötiin tälläkin kertaa, yhdesti!).

Roomassa minulla oli aikomuksena syödä pizzaa ja pastaa ja kyllä sitä tuli syötyäkin. Lisäksi olin luvannut tällä kertaa syödä mahdollisimman paljon jäätelöä. Ja sainkin toteutettua aikeen jopa kolme kertaa! Reissun jälkeen lupasin, etten syö enää muuta kuin italialaista jäätelöä (Italiassa), tosin poikkeuksen voin tehdä Sortolan Jäätelön tuotosten kohdalla.

CIMG3249 2 CIMG3250_2 2 CIMG3251 2

Söimme lähes aina Terminin aseman lähettyvillä, missä hotellimmekin sijaitsi. Kyseiseltä alueelta löytyy edullisia ruokailuvaihtoehtoja laidasta laitaan. Lisää Rooman ravintoloista ja hinnoista voi lukea ruokablogin ravintola-arvosteluiden puolelta.

CIMG3191 2 CIMG3192_2 CIMG3194 CIMG3195

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: